Şimdi Ara

mobil öğrencide 1 saat 5 dakika konuşana kola ısmarlayacam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 59. dkda kapatmanızı tavsiye ederim 2 kontörünüzü aveaya yedirmemek için
  • tam 1 saat 2 dk'da kapandı tel hayret..
  • ilk duyduğumda saçma gelmesine rağmen şu an bu uygulamalarını mantıklı buluyorum.çünkü bu uygulama telefonun açık kalması riskine karşılık yapılmış.yanlışlıkla açıldığında da maximum telefon 1 saat açık kalabilir konuşmadan da yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elbruz

quote:

Orjinalden alıntı: ufo

Avea'da belli olmuyor 1 saat 20 dk da konuştum kesilmeden, 3 dakka konuşamadığım da oldu ama ses kalitesi filan gerçekten rezil. . . Şehrin göbeğindeyim full çekiyor karşısı da aynı full gözüküyor ama ses gitmiyor.

Bir de kapalı alanlarda rezil Avea. 1 kademe çekiyor ama mümkün değil arama yapmıyor. Tcell de 1 kademe çekiyor ama rahat rahat konuşuyorsunuz.

Fiyatı da kol gibi tabii o ayrı

Bunun nedeni GSM 1800 olması olabilir mi acaba?Çünkü benim bildiğim radyo frekansı yükseldikçe dalganın taşınması için gerekli güç artar.

Abi ister 1800 olsun ister 2800 ister de 8800. Orası beni ırgalamaz. SAtarken iyiydi yapsın ne gerekiyorsa

• Ben bu konuda çok konuştum..

Yaptıkları soygun başka bişey değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: coyjonquil

ilk duyduğumda saçma gelmesine rağmen şu an bu uygulamalarını mantıklı buluyorum.çünkü bu uygulama telefonun açık kalması riskine karşılık yapılmış.yanlışlıkla açıldığında da maximum telefon 1 saat açık kalabilir konuşmadan da yani.

saçmalık.madem bu bir uygulama o zaman opsiyonel olsun.gerçi ben 10 saniyeden fazla iletişemediğim için beni bağlamıyor bu aralar.Lanet olsun avea ya lanet
  • quote:

59. dkda kapatmanızı tavsiye ederim 2 kontörünüzü aveaya yedirmemek için

• eskiden siemens telefonum vardı C55 sanırım. Onu kullandığım zamanlar benim de konusmalarım 1:02 civarı kesiliyordu, fakat 1 saatlik kontorum gidiyordu, son 2-3 dakikayi almiodu sag olsun=)

simdi nokia 3230 kullanıyorum, ve 6 saate kadar cıktığı oldu (gece açık kalmış da telefon)

yanii kolamı istiyorum

düzeltme : imla hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaûnî -- 13 Mart 2007; 17:30:30 >
  • baba ben aveada da telsim de de türkcellde de en az 4 saat konusuom avea şimdiye kadar hiç kapanmadı konusurken
    hatta rekorum 5 saat 32 dakka (gece konusurken uykuya dalmışım tel kapanmamaış..:) karşı taraf biras kızdı ama olsun artık :)
  • dediğin imkansız ben ne zmaan konusursam konusayım 1.02.14 olunca tık kapanıyor

1 saat 5 dakikayı gec 1 saat 2 dakika 15 saniye olsa göbek atacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapperist

quote:

Türkün aklı

• quote:

Orjinalden alıntı: schakalOzzY

quote:

Orjinalden alıntı: rapperist

quote:

Türkün aklı

güzel akıl ama ben kendimi muhabbete kaptırınca süreye bakmak aklıma gelmiyor 10 dakika ya da 20. dakikalarda sürekli aklımda ama ilerleyen dakikalarda pek aklıma gelmiyor kac dakika oldugu

ta ki tık diye kapanınca dank ediyor ama iş işten geçiyor işte

• süre belli olmuyor ben genellikle 2 saat 3dk ya kadar problemsiz komuşuyorum ama mesela memlekete gittiğimde orda yarım saatte kapanıyordu yada tatil için başka bi şehire gittiğimde 1 saat 3dk kadar sonra kapanıyordu yani belli bi sınır yok sanırım bulunduğunuz şehirde nasıl belirlenmişse o sürede kapanuyor
  • Bugün, 1,04 sn de kapandı....

Zaten kızgınım AVEA'ya mesaj hakkımızıda aldı, bakalım bu gidişle ne olacak akıbetleri
  • k750i sarjını bitirdim,bulunduğum yer de istanbul bakırköy,karşı taraf muğla...gayet memnunum hattımdan.
  • şarj bitene kadar konuştun demek:))
  • Benim telsimle rekorum 3.5-4 saate yakın konuşmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ege_asigi

şarj bitene kadar konuştun demek:))

fişe takıp devam ettik o ayrı
  • bende şahidim konuşulmuyo hakkaten.
  • Bugünkü konuşmalarım

1-- 6,01
    2--10,25
    3--1,03,25

Birincide 4 dk ,ikincide 9 dk ,3 de 7 dk gitti :(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.