Şimdi Ara

mobil öğrencide 1 saat 5 dakika konuşana kola ısmarlayacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mobil öğrencide 1 saat 5 dakika konuşana kola ısmarlayacam. valla bende var bi tane kesinlikle 1 saat 2 dakika olunca kapanıyor.

aveanın yeni sloganı nasıl??
    "gerçek fiyata kalitesiz iletişim camın önünde"

• oo sen süper konuşuyomuşsun gine ben en fazla 3-4 dk kesintisiz konuşabiliyordum.

"pahalıdır vardır bir hikmeti ucuzdur vardır bir illeti"

5 kuruş fazla veririm konuşmam kesilmez.

gerçi tüm operatörlere
  • ben yarım saatten fazla konusamıyorum.genelde de 29. veya 28. dk larda kesiliyor telefon.
    ama yinede en iyisi avea bence.
  • turkcell ile kesintisiz konusma iyi ama fatura gelince kotu oluyor yaw
  • Avea'da belli olmuyor 1 saat 20 dk da konuştum kesilmeden, 3 dakka konuşamadığım da oldu ama ses kalitesi filan gerçekten rezil. . . Şehrin göbeğindeyim full çekiyor karşısı da aynı full gözüküyor ama ses gitmiyor.

Bir de kapalı alanlarda rezil Avea. 1 kademe çekiyor ama mümkün değil arama yapmıyor. Tcell de 1 kademe çekiyor ama rahat rahat konuşuyorsunuz.

Fiyatı da kol gibi tabii o ayrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

turkcell ile kesintisiz konusma iyi ama fatura gelince kotu oluyor yaw

Maalesef
  • ben dün kız arkadaşımla konuşurken 01:00:13 de kesildi. sinir oldum ve baskım avea ya kalayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mabıl ogrencıyı bılemem ama telsımde kesıntısız 4 saat konusabılırsız...
  • Bende şehir merkezindeyim arada ses gitmemesi falan oluyor ama kesilmeden rahat rahat konuşabiliyoruz telsim cep aile ile
  • ben konuşuyorum......

1.40 saat konuştum...
    senin dediğin önceden oluyodu bana....
  • evet kesilme oluyor arada da;

2saat konuştugumu bilirim 1veya 2 çekerken

bence fiyata göre gerçekten çok iyi avea mobilögrenci..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 29 Ocak 2007; 22:06:30 >
  • quote:

+1000
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufo

Avea'da belli olmuyor 1 saat 20 dk da konuştum kesilmeden, 3 dakka konuşamadığım da oldu ama ses kalitesi filan gerçekten rezil. . . Şehrin göbeğindeyim full çekiyor karşısı da aynı full gözüküyor ama ses gitmiyor.

Bir de kapalı alanlarda rezil Avea. 1 kademe çekiyor ama mümkün değil arama yapmıyor. Tcell de 1 kademe çekiyor ama rahat rahat konuşuyorsunuz.

Fiyatı da kol gibi tabii o ayrı

Bunun nedeni GSM 1800 olması olabilir mi acaba?Çünkü benim bildiğim radyo frekansı yükseldikçe dalganın taşınması için gerekli güç artar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sun$hine

mabıl ogrencıyı bılemem ama telsımde kesıntısız 4 saat konusabılırsız...

onuda denedik hocam ayda 500 dakika konuş ondan sonra dakikası 2 kontör
  • Cep saat al bitanede hocam ben öyle yaptım. Çok konuşcağım zaman onla konuşuyorum. Üstelik Tcelli de turkcellden turkcell e parasıyla arıyorsun. Zira tcellde kontör pahalı
    quote:

Orjinalden alıntı: o_efe_06

quote:

Orjinalden alıntı: Sun$hine

mabıl ogrencıyı bılemem ama telsımde kesıntısız 4 saat konusabılırsız...

onuda denedik hocam ayda 500 dakika konuş ondan sonra dakikası 2 kontör
  • Belki inanmıcaksınız ama ben cep öğrenci tarifesiyle bundan 4 ay önce bile kesintisiz 40-65 dakika arası konuşuyodum (şimdi bende düşünüyorum o zamanlar konuşcak o kadar ne buluyorum diye)

İstanbulun göbeğindeyim her yerde full çekiyor şu sıralar bi problem yok ama dağın başında yada merkez dışı yerlerde telsimle uzun uzun konuşmanın mümkün olduğunu söylüyemem
  • Avea ztn kesio konusmayı sonra tabi nie kesildi die cart die arıon bidaha 2 kntr daha kacıo sana!Adamlar da bu arada kırıo parayı senin gibi gunde 1000 kişi arasa al sana 2000 kontor!Ya da alma o kdr kontor alamazsın sonucta ogrencisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

quote:

+1000

• şimdi kardeşlerim. hatırlarsanız bu avea, daha doğrusu aycell personel hattı, kamu hattı adında sabit ücret karşılığı sınırsız konuşma hakkı vermişti... daha sonra bizim millet buna bi miktar hücum etmiş bol bol almıştı. yakından tanıdığım bazı şahıslarda bu hizmetin fokunu çıkarıp saatlerce telefonu açık bırakıp ortam sesi falan dinlemeye başlamıştı. bu olay başladıktan tahminen 3 ay kadar sonra bu bir saatte bir kesinti olayı başlamıştı. takriben 01:03:00 lık konuşma süresi hep ezberdedir. telefon kapanır kapanmaz derim ki... "hmm demek 01:03:00 süresince konştuk yine :P " walla bu bir şaka değildir...

bu olay o günlerden hatıra kalmıştır. o yüzden 1 saatlik dilimerde kesinti oluyor. diğer daha az süreli konuşmalar esnasınaki kesintiler, 1998 yılında almış olduğum 532 li numaramla görüşürken de aynen başa gelmektedir. avea da olan pek çok şey benim Turkcell dede başıma geldi. hele onlarda 10 yıllık olsunlar, avea yı da görmek lazım. babamın dükkanı değil. ama Turkcell le neler yaşadığımı ben gayet iyi bilirim. turkcell hatını dün alan kardeşlerim bunlardan muhtemelen haberdar değilller.

• benim rekorum peşpeşe 8 kez 30-40 saniyede kesilmesi.mükemmel bir duyguydu anlatamam.çok eğlenceliydi.çok güzel duygular besliyorum avea için.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.