Şimdi Ara

mobil öğrencide 1 saat 5 dakika konuşana kola ısmarlayacam (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: s.volkan

Bugünkü konuşmalarım

1-- 6,01
    2--10,25
    3--1,03,25

Birincide 4 dk ,ikincide 9 dk ,3 de 7 dk gitti :(

Geçmiş olsun kardeşim ne yapalım ilki için bi şey diyemem ama diğerlerinde arama süresini arada bir kontrol etmek lazım bu sekilde cozebiliriz bu durumu

9,59 da kapatıp tekrar arayacagız artık

ama söylemeden edemeyecem sen yine iyisin dün kız arkadasımı aradım 15 saniye konustuk kapandı meraba meraba takkkkkk
  • ben çok denedim birsaat iki dakkayı geçmedi .hiç 1 saat 3 dakka olmadı.son günlerde ne bir saati üç dakika beş dakika zor konuşuluyo.artık iyice zırvaladılar.
  • Benim Avea öğrenci hattında bir saati geçtiği anda kesilme oluyor bu standart hale gelen bir durum sanırım en azından çoğu arkadaşımda da aynı durum oluyor
  • şehirden şehire değişiyor sanırım.müşteri hizmetleri bu konuda der ki:her baz istasyonunun belli bir kapasitesi var.bazı şehirlerde az baz istasyonu olmasından dolayı abonelerin yoğun kullandığı saat dilimlerinde baz istasyonu talebi karşılayamıyor ve kilitleniyor.bu sebepten de bağlantıyı resetliyor..
  • 1 saat 3 dakika küsür saniye

daha bunu hiç geçemedim ki her gece her gece bu kadar konuşuyorum
  • kendi rekorumu kırdım geçen gece. 1:04:33
    quote:

Orjinalden alıntı: psikopak

1 saat 3 dakika küsür saniye

daha bunu hiç geçemedim ki her gece her gece bu kadar konuşuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi people are strange -- 25 Temmuz 2007; 17:03:04 >
  • ya bu kadar saat ne konuşuyorsunuz bende bunu anlamam
  • bu biraz iddialı olmuş ben 2 saat konuştuğumu biliyorum burda yazan sorunların çoğunu ben yaşamıyorum. telefonum kapanmıyor. her yerde çekiyo. sms'lerim gidiyo. ben avea'dan çok memnunum. ayrıca kola ısmarlamana gerek yok
  • aveayı bilmemde vodafone da bir sıkıntım yok.önceleri çok nadir ses ep ep üp ep diye geliyordu sonra normalleşiyordu..bence sizin bulunduğunuz yerden kaynaklanıyor..vodafone artık kendi bazlarını dikti sorun kalktı.
  • avea o arızayı giderdi diye biliyorum.1,5 saate problemsiz gitti.daha fazlasınıda deniyim bari
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.