Şimdi Ara

Mobil operatör kurnazlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Üç Kağıtçı Mesut

Aynen dostum. Faturalıyı kullananların paralı kesim olduğunu bilen operatörler bol keseden yazıyor faturaya. Kaç faturalı kullanıcısı bu niye fazla geldi gelecek ay başkasına geçiyorum diyor? Demiyorlar çünkü adamların hesabı yok parası var. Benim bu konuda demek istediğim eğer maddi durumun yoksa kimseye uyup da faturalıya geçme sonra ağlarsın.

Faturasız hattıma 6 aydır para yüklemiyordum. Sil süpür ile 6 aydır bu ek hattımda bir sürü hediye kullandım. En basiti bu. Yani bunu faturalıda yapmak imkansız. Yok öyle yağma deyip hiç kullanmasan bile para alınır. Ondan sonra faturasız bir kampanya çıkar taahhütten dolayı geçemezsin. Ya da o ay nakit sıkışıklığın oldu bir düşük paketi alamazsın. Benim param yoksa sadece internet paketi alacak kadar yüklüyorum. Ya da hiç yoksa hiç yüklemiyorum. Eğer dağ başında mağarada oturmuyorsan her türlü tl bitince yüklersin. Ya da zenginsin at hattına 100 lira kalsın, senden vergi alacak değiller neden fazla yükledin diye.
    Aynen öyle bende ana hattımı telekom taraftar hattı yaptim. Yedek hatti da turkcelle gecirdim salla kazan sürpriz nokta vs. Telefon cift hatli konusma sms icin telekom internet icin turkcell ayarli aylik 20 tl :) faturali turkcellde en dusuk paket 35-40 tl

Arkadaşlar diyor ya iş güç sahibiyiz ne ugrasacaz diye tabi kendi tercihi ben 30-40 tl fazla ödeyeceğime gider eve birşeyler alirim o parayla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üç Kağıtçı Mesut kullanıcısına yanıt
    Faturasızda da eksik bir şey yok benim için ikisi de aynı zaten.Hesabımdan faturalıyken de faturasızken de takip ediyorum kalan kullanımları.Aşma ihtimali olunca ek paket alıyorum aynı faturasızdaki gibi.Şu an faturasızdayım mesela, Turkcellde faturasızda en fazla 8 GB paket kullanabildiğim için fazlası gerektiğinde mecburen faturalıya geçmek zorundayım, TT'de olsam 10-15 GB faturasız paketler de makul fiyatta olduğu için Prime işime yaramadığından hep faturasızda kalırım zaten o ayrı, ya da çekim konusunda problem yaşamayacağımı, operatör değişikliği yapmayacağımı bilsem faturalıda uygun kampanya çok fazla olduğu için taahhüt verip faturalı da kullanabilirim bilemedim dediğim gibi ikisi de aynı benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

Aynen öyle bende ana hattımı telekom taraftar hattı yaptim. Yedek hatti da turkcelle gecirdim salla kazan sürpriz nokta vs. Telefon cift hatli konusma sms icin telekom internet icin turkcell ayarli aylik 20 tl :) faturali turkcellde en dusuk paket 35-40 tl

Arkadaşlar diyor ya iş güç sahibiyiz ne ugrasacaz diye tabi kendi tercihi ben 30-40 tl fazla ödeyeceğime gider eve birşeyler alirim o parayla

Alıntıları Göster
    sen 30-40 gene iyidiyon da 200 ödeyenler ne yapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

sen 30-40 gene iyidiyon da 200 ödeyenler ne yapsın

Alıntıları Göster
    Ya yokluk çekmemişlerdir ya umursamiyorlardir adamin aylik 10.000-15.000 ayligi vardir sorun degil dursun faturalida 1000 lira gelse koymaz adama umrunda bile olmaz.Ama standart kullanici için faturali eğer çok güzel bir tarife yakalanmadoysa bence külfet.
    Faturasızda her turlu tarife paket numara taşima yapiyorsun aylik 10 lira daha ucuza kullansam gidip arabama 2 lt daha fazla benzin alirim misal benim şahsi düşüncem bu. Tabiki herkesin kendi kafa yapısı ekonomik planlaması başka

• quote:

Ya yokluk çekmemişlerdir ya umursamiyorlardir adamin aylik 10.000-15.000 ayligi vardir sorun degil dursun faturalida 1000 lira gelse koymaz adama umrunda bile olmaz.Ama standart kullanici için faturali eğer çok güzel bir tarife yakalanmadoysa bence külfet.
    Faturasızda her turlu tarife paket numara taşima yapiyorsun aylik 10 lira daha ucuza kullansam gidip arabama 2 lt daha fazla benzin alirim misal benim şahsi düşüncem bu. Tabiki herkesin kendi kafa yapısı ekonomik planlaması başka

Alıntıları Göster
    Forum avantajlarından yararlanmayı bilmiyorlar.Bide Herkesin kendi tercihi saygı duymak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Forum avantajlarından yararlanmayı bilmiyorlar.Bide Herkesin kendi tercihi saygı duymak lazım

Alıntıları Göster
    Aynen öyle hocam katılıyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    aynı durumdayız, tek fark benim konuşma için kullandığım hat vodafone o da vergiyle 12 TL. turkcell hediye internet rahat 20gb buluyor bende

• Başlıgı yanlis yazmissin bu anlattigin konu tamamen türkcelin kurnazligindan kaynaklaniyor turkcelin kurnazligi olarak degistirmen lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 4 Şubat 2019; 19:53:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

aynı durumdayız, tek fark benim konuşma için kullandığım hat vodafone o da vergiyle 12 TL. turkcell hediye internet rahat 20gb buluyor bende

Alıntıları Göster
    Bende de 3 hat var her operatörde mevcut. Benim bulunduğum yerde evimde vodafone berbat telekomda pek randimanli sayilmaz ama daha iyi vodafonea göre turkcell en iyi cekim gücü bizim evde de çok pahali bende geçtim telekom taraftar hattina 500 dk 1000 sms 4 gb 19 tl pakete. Turkcellden de salla kazan sürpriz nokta vs yapiyorum internet olduğu zaman interneti daha hizli diye turkcelle ayarliyorum. İnternet olmazsa turkcellde telekoma devam. Yapacak birşey yok böyle daha iyi :)

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    4 gb 19₺ faturalı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    aynen en iyi yol bu, kullanılamayan vodafone 10GB internetine 45 + tkü veriyordum kurtuldum, turkcell internetsiz bırakmıyor sağolsun

• quote:

4 gb 19₺ faturalı mı?
    Faturalısıda var faturasızı da. Ben faturasiz kullaniyorum hayatımda faturali taahhütlü kullanmadim.Ev internetim bile taahhütsüz(türknet).

• quote:

aynen en iyi yol bu, kullanılamayan vodafone 10GB internetine 45 + tkü veriyordum kurtuldum, turkcell internetsiz bırakmıyor sağolsun
    Aynen öyle salla kazani da bilgisayardan android emülatör açıp yapiyorum ekrana 11 tane aciyorum haftalik 1 gb ciktiysa haftalik 11 gb oluyor misal

Onu ben 2 cihazda emulatörler açık halde 4 uygulamada denedim olmadı aynı anda yaptım.

• quote:

Onu ben 2 cihazda emulatörler açık halde 4 uygulamada denedim olmadı aynı anda yaptım.
    Valla bilgisayardan yapiyorum oluyor ekrana 11 tane sigiyor bende aciyorum 11 tane salliyorum ne geldiyse 11 tane oluyor

ben de iki taneyle denemiştim bir ara, ikisini birden salladım biri hata verdi tek hediye geldi. bıraktım sonra. sen 11 tane birden nasıl sallıyorsun

• quote:

ben de iki taneyle denemiştim bir ara, ikisini birden salladım biri hata verdi tek hediye geldi. bıraktım sonra. sen 11 tane birden nasıl sallıyorsun
    Bilgisayardan android emülatörde 11 tanesini ayni anda aciyorum hepsine tek tek giris yapiyorum hepsinden ayni anda salla kazani aciyorum salliyorum hepsi sallaniyor bende de hata verenler olabiliyor bazi hafta hepsi calisiyor bazi hadta 1-2 tanesi hata verebiliyor öyle yani

bana banko haftalık 1gb veriyor, bu işi yaparsam haftalık 10 gb her hafta. ama yapmayayım ya bana bi yamuk yapmadı turkcell uslu uslu hakkımıza razı olalım

Ben salla kazan yapmadım sil süpürde olmuyor.

• quote:

bana banko haftalık 1gb veriyor, bu işi yaparsam haftalık 10 gb her hafta. ama yapmayayım ya bana bi yamuk yapmadı turkcell uslu uslu hakkımıza razı olalım
    Tercih meselesi birşey diyemem ben böyle bir imkan varken kullanirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.