Herkese merhaba arkadaşlar. Mobil operatörlerin faturasız hatlarda eskiden aylık(30 gun) olan paketleri çaktırmadan 4 haftaya/28 gün [4*7(1hafta)] düşürmesi olayını mutlaka gündem yapmalıyız diye düşünüyorum. Turkcell'de böyle diğer operatörlerde de böyle diye biliyorum. Öne çıkarıp gündem yapalım. |
Mobil operatörlerin çaktırmadan paketleri 28 gün yapması
-
-
Günaydın -
Totalde %10 zam yapmışlar yıllık hesaplarsan. -
doyamadılar paraya
-
3 operatörde de var maalesef para yükleme limitini de yükseltip yükseltip duruyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14E016876 -- 8 Ekim 2020; 15:28:28 > -
Nefret ediyorum nefret
-
Gramaj düşürmenin dijital hali.
-
Millet, ben nasıl olsa faturaliyim bana ne kafasında. -
Ülkede herkes kimden ne koparabilirsem peşinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 11 Ekim 2020; 10:38:26 > -
Vay arkadaş ne günlere kaldık -
Diyecek çok söz varda -
Destek... -
Nasıl bir ülke olduk böyle.
Destek verin arkadaşlar -
maaslari da haftalik yapsinlar en adili bu sekilde. haftalik ucretlendirme aylik kazanan kisi icin yanlis bir secim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 9 Ekim 2020; 8:2:59 > -
market raflarındaki ürünlerin gramajından çalınıyordu,şimdi de operatörler günlerden çalıyor ha.
hırsız cenneti ülke olduk.
-
Evet hocam ben de turkcell faturasızdım 28 gün veriyordu paketi. Yani 4 hafta. Sonra uğrasamam dedim daha uygun tarife vardı faturalıya geçtim.
-
Vodafone da aynı 1 yıl=13 ay -
günaydın :D
mesela şunu biliyor muydun reklamlarda yeni abonelik yapan herkese ilk üç ay bizden veya hediye dediklerinde sana imzalattıkları sözleşmenin 12 ay değil 15 ay olduğunu :D
-
Ne bekliyorsun ki protesto edip her şey düzelecek mi? Sokağa çık bakalım anında paket olursun boşuna hak aramayın
-
uyumaya devam...
Gramaj düşürmenin dijital hali. |
3 operatörde de var maalesef para yükleme limitini de yükseltip yükseltip duruyorlar
|
Günaydın
|
Totalde %10 zam yapmışlar yıllık hesaplarsan.
|
Ülkede herkes kimden ne koparabilirsem peşinde.
|
Nefret ediyorum nefret |
doyamadılar paraya |
günaydın :D mesela şunu biliyor muydun reklamlarda yeni abonelik yapan herkese ilk üç ay bizden veya hediye dediklerinde sana imzalattıkları sözleşmenin 12 ay değil 15 ay olduğunu :D |
Benzer içerikler
- kireçli su saç döker mi
- iplik fabrikasında çalışmak zor mu
- borç para nereden bulabilirim
- okeyde nasıl bitilir
- arap şükrü nereli
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- vtouch nedir
- exxen filmleri
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X