|
Mobil oyun harcamaları rekor kırdı
-
-
Mobil oyunlar sonuçta tablet ve telefon oyunu. Yani küçük ekranda küçük grafiklerle küçük butonlara basarak oynanan bir sürü oyun. Mobil oyuncularda birinci sırada çocuklar ve gençler geliyor. Oyun süreleri de göze alındığında en başta göz bozuklukları ile birlikte boyun ve fiziksel duruşlar dahil bir çok sağlık sorunu ile yepyeni engelli kuşak yetişiyor. Bütün bunların tedavisi için tıp ne tür uygulamalar çıkaracak onu merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 9 Aralık 2021; 20:32:20 >
-
O küçük oyunların %90 ı yatarak oynandığı için muhtemelen hiçbir fiziksel bozukluk çıkartmayacak. Kaldıki o minik ekranlar koca koca pc ekranlarından 3 5 kat daha kaliteli ekranlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Honor of kings bizim bölgede hangi isim ile yer alıyor ? Veya var mı storeda?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birader bu ne çirkin bir tavırdır, ne itici bir cevap şeklidir?? 5 10 saat yatarak oynuyormuşuz vay vay vay bak sen şu işe. Okuldan işten yorgun argın geliyoruz, yatağa uzanıp altı üstü bir iki saat kafa dağıtıyoruz yemediğimiz laf kalmadı. Ne oldu, rahatsız mı ettik seni? Küçük ekranla mı dövdüler ne bu nefret?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonda uzun süre oynamanın sağlık sorunlarından bahsetmişim ortaya fırlıyorsun yok öyle bir şey yattığım yerden gayet iyi oynuyorum diye laf atıyorsun. He canım sen işten gelince yatarak oyna yirmi dakika sana bir şey olmaz. Millet artık neyi nasıl okuduğundan habersiz laf atıp kendini akıllı sanmalar. Günde 5+10 saat oyun oynayan çocuklarla ergenlerle kendini bir tutmalar.
-
Ben sana akılsız demedim ama sen bunu kendine yakıştırdı isen ne mutlu sana keyfin bilir. O yıldızlı cümleni de al çorba yap iç, midene iyi gelir, ne çorbası ise sen daha iyi bilirsin senin cümlen sen doldur içini. Ben bilemedim o ne demek.
-
Mobil oyunlar sürekli ödeme yaptırma üzerine kurulu maalesef. İnsanlar da o ödemeyi yapıyorlar ve bu sayede çok basit bir oyun bile AAA oyunlardan fazla para kazandırabiliyor. Bu da üreticileri mobil oyuna yönlendiriyor. Hem PC'deki kadar grafiğe ihtiyacınız yok hem de AAA oyun parasına oyun içi paket bile satabiliyorsunuz.
Belli başlı bazı oyunları oynarım, onun dışında veririm 40-50 lira oyunu satın alır öyle oynarım. En fazla yapacağım oyun içi ödeme 2-3 liradır.
Yahu 1000 liraya oyun içi paket mi olur? Dolar kuru demeyin 60 dolar da çok pahalı. AAA oyun alınır o paraya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X