Şimdi Ara

Mobil oyun tutkunları için yeni nesil gamepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyunculara yönelik aksesuar üretiminde son dönemin en hareketli firmalarından olan Gamesir, mobil oyun tutkunları için yepyeni bir gamepad hazırladı. Karşınızda Gamesir T3 ve detayları. 

• Bunu pugb kullanamazsınız yardımcı program gerekiyor.Kullandıktan 5 dk sonra ban yiyorsunuz.Xbox controller kullandım oyun algılıyor hile olarak görüyor o yardımcı programı hemen 5 dk sonra ban yiyorsunuz sakın denemeyin.

• Erdi hocam öncelikle emeğinize sağlık. Pubg dışında bu gamepad in hakkını verecek oyunlar var mı bilmiyorum ama kaliteli mobil oyunların hala az olduğunu düşünüyorum hele hele telefonların geldiği şu noktada. Evde veya otobüste giderken çantada kullanılabilir bi aksesuar.

• Gamepad güzel ama ben açıkçası bunu alıpta yanımda taşımam. Bunu taşıyacağıma Xbox veya Playstation kontrolcüsü alırım, en azından piyasası olur. Mobil oyun kontrolcüsü olacaksa taşıması kolay bir şey olmalı, bu bildiğin konsol kontrolcüsüne telefon standı eklemişler, hiçbir albenisi yok açıkçası.

• Teknosa bunu satıcak herhalde

• Oyun oynayaydın birde iyidi.

• Artık telefonlara PS3 ayarında oyunların gelmesi lazım (7nm işlemci, 12 gb ram'ın konuşulduğu ortamda)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G4s varken bunun esamesi bile okunmaz...

• Ben de bir benzerini kullanıyorum oyunlara tanıtmak çok can sıkıyor. Direk takıp oynadığınız oyun yok denecek kadar az.

• abi sen bunu iyi güzel diyonda bu konsol giriş çıkışlarıyla 👀 usb üzerinden pcye veya HDMI ile televizyondan oynattırmazsa yemişim böyle konsolu😁😁 günün sonunda konsolu bırakıp bununla oynamıycaz ... sadece televizyondan güzel güzel oynarız usta 😇

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilerek ağırdan alıyorlar .

• Bunun ds4 e ayrı aparat olarak takılanı vardı bu daha iyi olmuş. Pil süresi ne kadar acaba? GTA tümü ve bully de ayrıca yarış ve strateji oyunlarda güzel bir seçenek olacaktır. Bunu alan kişinin iyi bir telefona da sahip olması gerekli. PS Vita gibi oldu telefonlar da :D

• Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    g5 daha iyi sanki

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
    malesef tvbox ta oyun işi çok zor umutla aldım ama o kadar uğraşmama rağmen konforlu bir oyun deneyimi pek mümkün görünmüyor, telefonu gamepad olarak kullanmak için bt controller var ama o da tat vermedi. Yapabilen yazsın

• BigBr@tHer kullanıcısına yanıt
    Yok ya arkadaşta var G5. Bir yerden sonra eksik analoğu aratıyor üst altta ekstra makro tuşlarının olması iyi MOBA oyunları için ama FPS'de G4s kadar iyi değil maalesef.
  • Bende Gamesir G4s ve T1s var, fakat malzeme kalitesi ve dayanıklılık olarak çok iyi seviye de değiller. Fakat fiyatlarıda uygun oluyor. Bir dualshock4 fiyatına 2 tane alabiliyorsunuz.

• ben uzun zamandır Gamesir G4s kullanıyorum ve oldukça memnunum.ayrıca istediğim oyuna istediğim tuş kombinasyonunu atayabiliyorum yani her oyunu istediğim kombinasyon ile oynayabiliyorum.

• BigBr@tHer kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik ekranda gamepad deneyiminin güzel olacağını zannetmiyorum. O tuşları hissetmek önemli olan. Konsollar ne kadar gelişirse gelişsin o tuşlar olmak zorunda. Aynı şekilde klavye ve farede de aynı. Bu şekildeki sistemlerin konforu olmaz.

Mesela geçende (ay) kablosuz mause aldım. Almaz olaydım!

Normalde gecikme falan dert etmem. Profesyonel bir oyuncu değilim fakat gecikmeler sinir edebilecek düzeyde. Dpi butonu saçma sapan çalışıyor. Sanırım ucuz etin yahnisi olduğundandır dedim geri iade ettim başka bir tane aldım kablosuz bu sefer de pili çatır çatır harcıyor. Şarj edilebilir pillerden aldım her gece şarjda. Bir de pilin şarjı azalınca mouse algısı azalıyor. Kablonun kurbanı olayım. Gecikme yok şarj derdi yok. Oyuncu için kablosuz ekipman tam bir rezalet. Yoksa günlük kullanım için ideal. Yazmak istediğim, anlatmak istediğim anlaşılmıştır herhalde. Bir şeyi almadan önce 5 kez düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ipega 9099 kullanıyorum 80 tl'ye aldım mutlym kaliteli

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesutzgvn

Dokunmatik ekranda gamepad deneyiminin güzel olacağını zannetmiyorum. O tuşları hissetmek önemli olan. Konsollar ne kadar gelişirse gelişsin o tuşlar olmak zorunda. Aynı şekilde klavye ve farede de aynı. Bu şekildeki sistemlerin konforu olmaz.

Mesela geçende (ay) kablosuz mause aldım. Almaz olaydım!

Normalde gecikme falan dert etmem. Profesyonel bir oyuncu değilim fakat gecikmeler sinir edebilecek düzeyde. Dpi butonu saçma sapan çalışıyor. Sanırım ucuz etin yahnisi olduğundandır dedim geri iade ettim başka bir tane aldım kablosuz bu sefer de pili çatır çatır harcıyor. Şarj edilebilir pillerden aldım her gece şarjda. Bir de pilin şarjı azalınca mouse algısı azalıyor. Kablonun kurbanı olayım. Gecikme yok şarj derdi yok. Oyuncu için kablosuz ekipman tam bir rezalet. Yoksa günlük kullanım için ideal. Yazmak istediğim, anlatmak istediğim anlaşılmıştır herhalde. Bir şeyi almadan önce 5 kez düşünün.
    Aslında ben daha çok hibrit bi çözüm arıyordum çünkü bazen dokunmatik gerekiyor ama ipega veya gamesir deki gibi conrollerda analog mekanik tuşlarla birlikte dokunmatik gerektiğinde telefonun dokunmatikini kullanarak giriş yapabilmek çok rahat olurdu diye düşünüyorum. mesela bazı oyunlarda start diyemiyorsun yön tuşları ateş gaz fren tamam ama bi start için dokunmatik gerekiyor mesela.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.