Mobilde en yüksek skor 4 kategoride de Türk Telekom’un https://medya.turktelekom.com.tr/mobilde-en-yuksek-skor-4-kategoride-de-turk-telekomun |
Mobilde en yüksek skor 4 kategoride de Türk Telekom’un (sektörel)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
https://www.opensignal.com/reports/2021/12/turkey/mobile-network-experience
Buyrun başka link vereyim. Buradan diğer operatörleri de görebilirsiniz. @Ö1f1 @sis651
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 16 Mart 2022; 18:34:0 >
-
Geçen sene de OpenSignal'in değerlendirmelerinde övgü toplamıştı Telekom. Gerçekten bariz bir iyileşme var inkar edilemez ancak bence bu kadar övgüyü hak ediyor mu, pek emin değilim. Turkcell de epey atak yaptı şebekesinde 2021'de.
-
Telekom eski telekom değil artık, 5-6 ay önceden bile çok bariz fark var kullanmış biri olarak .
Sadece seste sorun var ama WoWifi ya da Volte ile sorun çözülüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tt benim telefonda volte ozelligini aktif edemedi telefon ve hat destegi olmasina ragmen
Online işlemler'den VoLTE'yi aç.
Sonra telefonu yeniden başlat. Yine olmazsa IPTAL 4.5G yaz 5555 e yolla . Sonra 4.5G yaz 5555 e yolla. Hat yeniden 4.5g olir. Sonrasi VoLTE ve WİFİ ARAMA yaz 5555 e yolla.
Online islemlerde desteklemedigi gorunuyor
Ss atsana bi, ya da xz premiuma tak satmadiysan onda aktif et sonra tak huaweiye
Kardeşimde poco x3 pro var volte ve wowifi desteklemiyor, annemde çok eski j serisi samsung var volte kullanıyor işe bak
3 tane telekom var 2si desteklemiyor biri destekliyor, vodafone ve turkcell her ikisinde de daha başarılı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 17 Mart 2022; 16:33:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telekom da Volte destekleyen telefonları neye göre seçiyorlar acaba, bence ya sponsor oldukları ya da kendi sattıkları marka modele volte wo vifi veriyorlar.
Telekom desteklemesede cihaz destekliyor servisi açıp kullanabilirsin
Telekom değişik harbiden bu konuda. Geçen bir anda toplu realme cihazlara açıldı aynı anda 10 cihaz listeye girdi. Bende ordan kullanmaya başladım cihazında. Ondan önce realme listede 1 cihazla vardı.
Desteklemese bile başka cihaza takıp kullanabilirsin
Öyle sorun olmaz
Destek geldi aktif oldu hocam önceden bir lg g4e taktım ama onda aktif olmadi sonra umursamadım öyle kullandım şimdi geldi cihaza 3 4 ay oldu.
Volte yanısıra ViLTE de güzel çalışıyor tt de. Hatta tt ve Vodafone arasında da oluyor. Tcell tarafına olumsuzdu.
ViLTE çok yaygın değil yahu. Bize Volte & Vowifi önemli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- hattımı taşıdım eski fatura nasıl öderim türk telekom
- gelen aramalara kapatma kodu
- evrak mobil@turktelekom. com.tr
- operatör değişikliği sonrası whatsapp
- 9230 nedir
- 5g ihalesi ne zaman
- wifi araması nedir
- türk telekom internet çekmiyor
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- telsiz kullanım ücreti 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X