Şimdi Ara

mobilden nete girince faturada girilen siteler cikarmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
54.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet malum sitelere girip resimlre baktim 500 dakikalik hattm var 100 mb net aldim faturaya yansirmi baktigim siteler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mobilden İnternete Girdiğinde Faturada Girilen Siteler Görünür Mü?

Mobil verileri kullanarak internete girdiğinde ziyaret ettiğin web sitelerinin geçmişi genellikle faturanızda görünmez. Bunun nedeni, çoğu mobil operatörün internet kullanım geçmişini kaydetmemesidir. Ancak bazı istisnalar olabilir:

• Wi-Fi Kullanımı: Wi-Fi üzerinden internete girerseniz, yönlendiriciniz internet kullanım geçmişinizi kaydedebilir. Bu bilgi daha sonra internet servis sağlayıcınızla paylaşılabilir ve faturanızda görünebilir.
    • Kurumsal Hesaplar: Kurumsal bir hesapla internete bağlanıyorsan, işvereniniz internet kullanım geçmişini kaydedebilir. Bu bilgi daha sonra faturanıza yansıtılabilir.
    • Hükümet İsteği: Hükümet, yasalara uyum amaçlı olarak mobil operatörlerden internet kullanım geçmişini talep edebilir. Bu durumda, ziyaret ettiğin web sitelerinin geçmişi faturanızda görünebilir.

Genel olarak, mobil verileri kullanarak internete girdiğinde faturanızda ziyaret ettiğin web siteleri görünmez. Ancak Wi-Fi kullanırken veya kurumsal bir hesapla bağlanırken bu durum değişebilir. Faturanızda internet kullanım geçmişini görmekten endişe ediyorsan, bu konuyu internet servis sağlayıcına veya işverene danışman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu operatörler de iyice bozmaya başladı artık hiç gizlimiz kalmadı. Geçen hafta faturada tüm siteler görünüyordu rezil oldum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Bu operatörler de iyice bozmaya başladı artık hiç gizlimiz kalmadı. Geçen hafta faturada tüm siteler görünüyordu rezil oldum ya

AYRINTILI faturada görünüyor değil mi?
  • Evet hepsi görünür, girerken dikkat edin yanlışlıkla falan.
  • görünmez kardeşim rahat ol.

• Birisi görünür diyor birisis görünmez. ailemem rezil olcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Bu operatörler de iyice bozmaya başladı artık hiç gizlimiz kalmadı. Geçen hafta faturada tüm siteler görünüyordu rezil oldum ya

2 sayfa fatura geliyor, birinde fatura tutarı, 2.sinde smsler, internet, konuşma geçmişi var. Hiç gizlimiz kalmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline Girilen Siteler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentello_42_

Birisi görünür diyor birisis görünmez. ailemem rezil olcam

görünmez arkadaşlar seninle dalga geçiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dns degistirince de gözukuyor mu acaba? Ayrintili fatura talebi olmadan bu tur özel bilgileri göndermemeleri gerek.

• 3,5 yıldır avea faturalı hat kullanıyorum.Her ay detaylı fatura geliyor.Girdiğim sitelerin gösterilmiş oldugu bir faturayı görmüş değilim.Aramalarda aranan numara kaç dakika konuşulduğu saati tarihi ücretlendirmesi görünüyor fakat internet detayında sadece data kullanım miktarı süresi tarih ve saati gösteriliyor.Konuyu açan arkadaşım rahat ol sen.Faturanda sadece data miktarın yazar.

• Çıkmaz hocam rahat ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

2 sayfa fatura geliyor, birinde fatura tutarı, 2.sinde smsler, internet, konuşma geçmişi var. Hiç gizlimiz kalmadı

Ben e fatura kullandığım için
    hemde ayrıntılı fatura istemediğim için rahatım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.