Cep telefonunuzu kablosuz mouse - touchpad olarak kullanmanıza imkan sağlayan uygulalamamız yayında. Tamamen yerli ve ücretsiz. Şu an sadece Android için yayınlandı çok yakında IOS cihazlar içinde kullanıma hazır olacak.
Kısa Tanıtım Yazısı: Mouse, touchpad veya trackpad ile vedalaşın. Cep telefonunuzu mouse kontrolü için kullanabilirsiniz. Hangi işletim sistemini kullandığınız önemli değildir.
3 kolay adımda başlayın Teknik bilgi gerektirmez. Kurulum adımlarını sırasıyla izleyin. İşinizi kolaylaştıran teknolojinin keyfini çıkarın.
Adım 1 Uygulamayı indirin ve telefonunuza yükleyin. Yükleme sırasında istenen izinleri onaylayın.
Adım 2 İşletim sisteminize uygun programı bilgisayarınıza indirip kurun. Gerekirse, güvenlik duvarı için gerekli izinleri verin.http://www.mobiletouchpad.com/
Adım 3 Cep telefonunuzun ve bilgisayarınızın aynı ağa bağlı olduğundan emin olun. Bilgisayarınızın IP bilgilerini cep telefonunuzun ayarlar ekranına girin.
Not: Uygulamayı açtığınızda ödüllü videoyu bir kere tam seyrederseniz bir sonraki kullanıma kadar tekrar rahatsız edilmezsiniz.