Şimdi Ara

Mobilite 'iPhone 6S fiyatları, HTC A9, Microsoft batar mı çıkar mı? ve fazlası' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkesin derdi var arkadaş, o kadar para verdik telefon harika da bazı uygulamaların çözünürlüğü uyumlu değil. Apple yaptırım da bulunsun bunlara
  • WİNDOWS 7DEN windoes 10 a geçtim abi daglar kadar hız stabilite farkı var
    microsoft yapmış hakkını verelim

• Haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolar Opera tarayıcıda açmıyor yada belli bir süre izledikten sonra en başa atıyor bilginize.

• Apple fiyatlarını marka ve kalite algısını zirvede tutmak için yapıyorlar. Düşük veya androidlere yakın fiyatlar vermek(üstünde fiyat verse bile) marka algısına zarar verir. Alt seviye telefon çıkarmak markayı sıradan gösterir. Ürünün zaten alıcısı var, herkes akıllı telefon pazarı diyor ama Apple kendi pazarını oluşturdu ve hedef kitlesini farklı bir strateji ile canlı tutuyor. Müşterisi her zaman her ürün için hazır ve diğerlerinden ayrı.( ki bunu pazarlamacı arkadaşlar benden daha iyi bilir)

• Lumia 950 androidli çıksa elimdeki telefonu satar gidip onu alırım.

• Parası olan alır olmayan almaz.

Parası olupta vermek istemeyende almaz. Olay bu kadar basit bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows Phone alıp kullananların hepsi isyan ediyor. girin windows marketteki kullanıcı yorumlarını okuyun. bir daha almam param boşuna gitti diye ağlayıp sızlıyorlar. bir sonraki telefonum android ya da ios olacak diyen bir sürü insan var. mesut abinin dediği gibi, editör olarak takipçilerini uyarmak zorundalar. adam bir sene boyunca para biriktiriyor telefon almak için gidip windows phone'a o parayı verirse parası boşuna gidecek, çünkü adam akıllı ne uygulama var ne de oyun... teknolojiden anlayan insan gidip windows phone almaz zaten anlamayan adam da editörlerin görüşlerini dinleyip ona göre alıyor. o yüzden gerçeği konuşmak zorunda editörler. mesut ve erdi abi burdan windows phone'u önerseler, bir daha bu siteye girmem şahsen, çünkü halkı kandırmış olurlar.

• Ya bazı kafa yapıları var.Nokia yı, ıssırılmış elmayı yok ZAMzungu savunuyorlar halen. 5 i beş para etmez onların.Adamın derdi daha çok kar etmek sadece.Bakıyorlar birbirlerine nasılsa hepsi yuksek benim ucuz alternatifim yok diyor basıyor karı basıyor fiyatı.Ve bu fiyat yükselişini durdurabilen tek güç olan çinli firmalar Meizu Letv gibi firmalara karşı millet laf ediyor. Yok neymiş Letv biminmiş Yok neymiş Meizu mevzuymuş yok HTC haticeymiş şamilmiş !!! Millet Adına takmış firmaların ya. Bu Issırılmış elmayı kullananlar eline birkere meizu pro 5 i almışmı ??? veya Zamzunga para dökenler eline bi letv x900 max ı almışlarmı.Ya bırakın eline almayı duymamışlardır bile. Tüm dünya meizunun letv nin oneplus ın çıkışını konuşuyor bizim Amerikan sevdalısı arkadaşlarımız kapitalist sistem tutsakları çıkıyor samsung apple kapıştırıyorlar.çinli diye adı buymuş diye telefonlarla dalga geçiyorlar.ARKADAŞLAR sizin meizu dediğiniz firma işlemcide ekranda samsung kullanıyor parmak izinde apple, kamerada sonny kullanıyor. letv denilen arkadaş htc nin alt yapısını kullanıyor. Sizin çinli diye kücümsediğiniz firmalar tüm büyük markaların en iyi özelliklerini toparlıyor. şimdi Letv x900 diye bi telefon duymadinizmi . Antutuda 6. Sirada ve 3 milyon adet satip çin rekoru kirdi. Hem asiri ince hemde kenarlara sifir ekran ozellikler zaten 21.7 mp sony kamera 4 gb ram snapdragon 810 3.nesil isinma problemi indirgenmis. Typc 3.0 usb. 2k ekran cozunurlugu 3400 mah batarya 1.5 gun pil omru. Urun ciktiginda 500 $ idi sonradan bulunmamaya baslayinca fiyati 600-700 lere cikti halen 500 e bulunabiliyor. Ayrica x900 modelinin 2. Surumude snapdragon 820 yi alan ilk cihazlardan olacak ayrica 6gb ramle piyasaya cikacak. Seneye antutuda ilk 5 te. Ayrıca meizu pro 5 diye bir model duymadınızmı! adamlar antutuda lider. Gene letv deki kamera sensörünü kullanıyor.

MOBİLİTE EKİBİ SİZDEN EN BÜYÜK RİCAM, İSTEĞİM LÜTFEN ŞU LETV X900 MAX MODELİNİ VE MEİZU PRO5 MODELİNİ ELİNİZE ALIN VE BİR KARŞILAŞTIRIN: MİLLET YILLARDIR NASIL GAZIKLANMIŞIZ VE HALENDE GAZIKLANIYORUZ ANLASINLAR!!! 500-600 DOLARA NASIL MAKİNALAR YAPILABİLİYORMUŞ GÖRSÜNLER. MİLEETİ UYANDIRSANIZ UYANDIRSANIZ SİZ UYANDIRIRSINIZ. TEŞEKKÜRLER :)

• Ya bazı kafa yapıları var.Nokia yı, ıssırılmış elmayı yok ZAMzungu savunuyorlar halen. 5 i beş para etmez onların.Adamın derdi daha çok kar etmek sadece.Bakıyorlar birbirlerine nasılsa hepsi yuksek benim ucuz alternatifim yok diyor basıyor karı basıyor fiyatı.Ve bu fiyat yükselişini durdurabilen tek güç olan çinli firmalar Meizu Letv gibi firmalara karşı millet laf ediyor. Yok neymiş Letv biminmiş Yok neymiş Meizu mevzuymuş yok HTC haticeymiş şamilmiş !!! Millet Adına takmış firmaların ya. Bu Issırılmış elmayı kullananlar eline birkere meizu pro 5 i almışmı ??? veya Zamzunga para dökenler eline bi letv x900 max ı almışlarmı.Ya bırakın eline almayı duymamışlardır bile. Tüm dünya meizunun letv nin oneplus ın çıkışını konuşuyor bizim Amerikan sevdalısı arkadaşlarımız kapitalist sistem tutsakları çıkıyor samsung apple kapıştırıyorlar.çinli diye adı buymuş diye telefonlarla dalga geçiyorlar.ARKADAŞLAR sizin meizu dediğiniz firma işlemcide ekranda samsung kullanıyor parmak izinde apple, kamerada sonny kullanıyor. letv denilen arkadaş htc nin alt yapısını kullanıyor. Sizin çinli diye kücümsediğiniz firmalar tüm büyük markaların en iyi özelliklerini toparlıyor. şimdi Letv x900 diye bi telefon duymadinizmi . Antutuda 6. Sirada ve 3 milyon adet satip çin rekoru kirdi. Hem asiri ince hemde kenarlara sifir ekran ozellikler zaten 21.7 mp sony kamera 4 gb ram snapdragon 810 3.nesil isinma problemi indirgenmis. Typc 3.0 usb. 2k ekran cozunurlugu 3400 mah batarya 1.5 gun pil omru. Urun ciktiginda 500 $ idi sonradan bulunmamaya baslayinca fiyati 600-700 lere cikti halen 500 e bulunabiliyor. Ayrica x900 modelinin 2. Surumude snapdragon 820 yi alan ilk cihazlardan olacak ayrica 6gb ramle piyasaya cikacak. Seneye antutuda ilk 5 te. Ayrıca meizu pro 5 diye bir model duymadınızmı! adamlar antutuda lider. Gene letv deki kamera sensörünü kullanıyor.

MOBİLİTE EKİBİ SİZDEN EN BÜYÜK RİCAM, İSTEĞİM LÜTFEN ŞU LETV X900 MAX MODELİNİ VE MEİZU PRO5 MODELİNİ ELİNİZE ALIN VE BİR KARŞILAŞTIRIN: MİLLET YILLARDIR NASIL GAZIKLANMIŞIZ VE HALENDE GAZIKLANIYORUZ ANLASINLAR!!! 500-600 DOLARA NASIL MAKİNALAR YAPILABİLİYORMUŞ GÖRSÜNLER. MİLEETİ UYANDIRSANIZ UYANDIRSANIZ SİZ UYANDIRIRSINIZ. TEŞEKKÜRLER :)

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

erdi beye geçen konuda söylemiştim ama idrak olmamış sanırsam mesut beye de söylüyorum Apple 100 lira kardan 90 lirasını falan ALMIYOR.Verdiğiniz istatistik 2014 ün SON ÇEYREĞİNİ AİT BİR VERİ.Apple telefonlarını genelde son çeyrek çıkardığı için gelirleri ve karlılığı tavan yapıyor.Samsung ve diğer şirketlerin gelirleri ve karlılığı 2. ve 3.çeyrekte tavan yapıyor.Hala aynı şekilde kullanıcılara yanlış bilgi vermekte ısrar ediyorsunuz.Bahsettiğiniz tablo budur.2014 ün SON çeyreğidir ve şuan 2015 in SON ÇEYREĞİNDEYİZ resim açılmazsa https://store.donanimhaber.com/00/7a/2e/007a2e0cb31039a8a1e411103bf25c28.png

Bahsettikleri sektördeki karın %92'sinin Apple'a ait olması 2015 ilk çeyrek raporudur, 2014 son çeyrek raporu değil. Samsung ve diğer şirketlerin karlılığı Apple'ı hiçbir çeyrekte geçmiyor. (Sektörden elde edilen kar ile karlılığı karıştırmayalım.) Sektörden elde edilen karın %92 gibi yüksek oranda tek bir firmaya gittiğine Apple'dan başka firmada rastlamadım. Ayrıca değişiklik olmadıysa ABD mali yılına göre şu anda 2016 1. çeyrekteyiz.

• Mesut Çevik kusura bakmasın ama yaptığı şey, "küçük bir çocuk edasıyla wp sistemine trip atmak". Eleştrilerinizin çoğu haklı eleştriler ancak bunları yanlış bir üslupla yapıyorsunuz. Alaycı tavrınızı bi kenara bırakın, biraz Erdi abiyi örnek alın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

Birilerinin Microsoft nedir, kurucusu kimdir, hedefleri nelerdir, ar-ge birimleri nasıl çalışır vs. vs. bunları Sayın Mesut Çevik'e anlatması lazım..

Kusura bakılmasın bir örnek vereceğim, 2004 yıllarında üye oldum bu foruma. 2002 gibi yanılmıyorsam, bir Pentium 3 vardı, bir de Celeron işlemciler vardı. Pentium birçok kişiye göre daha iyiydi ama daha pahalıydı. Celeron ise kimilerine göre daha ucuza Pentium 3 kadar hızlıydı. Windows ve diğerleri de aynı şuan bu durumda. Ve Mesut Çevik mahallenin çocuklarına bilgisayar toplayan, herkesin "en iyisini onun bildiği"ni sandığı kişiymişçesine Kibirli ve Aşağılarcasına "Pentium daha iyidir" "Celeron da işlemci mi" "Mayın Tarlası oynayacaksanız Celeron alın" gibisinden tavırlarla geliyor.

Kimi kusura bakar, kimi bakmaz ama Erdi Özüağ'a (fx57) üzülüyorum. Keşke webtekno tarzı bir yerde çalışsaymış. En azından objektif olmayı becerebiliyor.

Ayrıca şundan da bahsetmek gerektiğini düşünüyorum. Şu an, hayatımda sahibi olduğum 39. telefonumu kullanıyorum. Telefonum iPhone 5C 16GB. Şöyle bir bakıyorum, içerisinde "Sahibinden, Youtube, Shazam, Spotify, CNN, Karnaval, Yemeksepeti, Nuvo, Enpara, Facebook-Messenger, Hepsiburada ve Hızlıal yüklü. Ancak Hızlıal çalışmıyor." Cihazım iOS 9.0.2 sürümde. Şarjı bir gün tam gidiyor. Bugün mesela bu videoyü izlediğim için şu an şarj %13. Cihazımda oyun olarak Online Kafa Topu ve 101 okey yüklü. Bir üniversite öğrencisiyim, benim için müzik, kamera, akıcılık, batarya ömrü ve dizayn önemli. Ayrıca store'da olmayan bir şeyi indiremeyince üzülüp kahrolacak birisi değilim. Bundan önceki cihazım da Nexus 4 dü. Her iki cihaz da belirli bir kullanımdan sonra akıcılığını yitiriyor. Bana 5 ay kullanıp ta format istemeyecek bir Android cihaz söyleyemezsiniz. Olsa olsa Nexus 6 dır, onu da garantili olarak TR den satın alamıyoruz. Bugün kendi videonuz da kendiniz söylediniz, En ucuzu 3bin küsür olan Apple'mı tercih edelim, yol gösterin lütfen.

Lumia 920 incelemesini izledim, birkaç gün önce de 1520 videosunu inceledim. Daha önce göklere sığdıramadığınız muhteşem cihazları şimdi nasıl oluyor da itin pabucuna sokuyorsunuz onu da anlamıyorum. Az kaldı Erdi Özüağ'ın incelemesini izleyerek onun söylediklerine de güvenerek 1520 alacaktım ki bugün bu sayfadaki videoyu izleyince "acaba ben mi yanlış hatırlıyorum" şüphesine düştüm. Ben az çok neyin ne olduğunu biliyorum ama sizin videonuza bakıp 1 saat sonra cihaz satın alan veya babasına aldiran birsürü kullanıcı var bu forumda. Orda öyle burda böyle derseniz insanlar sizden şüphe edip başka teknoloji sitelerine yönelir. Bunun da patronunuzun hoşuna gideceğini hiç sanmıyorum...

xperia L diye bir cihaz kullanıyorum 1.5yıldır format atmadım(aldığımdan beri) ve ilk akıllı telefonum.Yani o dediğiniz 6 ayda bir androidde format olayı her cihaz için geçerli değil

• Hocam su an format atarsanız dediğim farkı anlarsınız.. Hep yaşadığım birşey bu android de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bazı kafa yapıları var.Nokia yı, ıssırılmış elmayı yok ZAMzungu savunuyorlar halen. 5 i beş para etmez onların.Adamın derdi daha çok kar etmek sadece.Bakıyorlar birbirlerine nasılsa hepsi yuksek benim ucuz alternatifim yok diyor basıyor karı basıyor fiyatı.Ve bu fiyat yükselişini durdurabilen tek güç olan çinli firmalar Meiz Letv gibi firmalara karşı millet laf ediyor. Yok neymiş Letv biminmiş Yok neymiş Meizu mevzuymuş yok HTC haticeymiş şamilmiş !!! Millet Adına takmış firmaların ya. Bu Issırılmış elmayı kullananlar eline birkere meizu pro 5 i almışmı ??? veya Zamzunga para dökenler eline bi letv x900 max ı almışlarmı.Ya bırakın eline almayı duymamışlardır bile. Tüm dünya meizunun letv nin oneplus ın çıkışını konuşuyor bizim Amerikan sevdalısı arkadaşlarımız kapitalist sistem tutsakları çıkıyor samsung apple kapıştırıyorlar.çinli diye adı buymuş diye telefonlarla dalga geçiyorlar.ARKADAŞLAR sizin meizu dedğiniz firma işlemcide ekranda samsung kullanıyor parmak izinde apple, kamerada sonny kullanıyor. letv denilen arkadaş htc nin alt yapısını kullanıyor. Sizin çinli diye kücümsediğiniz firmalar tüm büyük markaların en iyi özelliklerini toparlıyor. şimdi Letv x900 diye bi telefon duymadinizmi . Antutuda 6. Sirada ve 3 milyon adet satip çin rekoru kirdi. Hem asiri ince hemde kenarlara sifir ekran ozellikler zaten 21.7 mp sony kamera 4 gb ram snapdragon 810 3.nesil isinma problemi indirgenmis. Typc 3.0 usb. 2k ekran cozunurlugu 3400 mah batarya 1.5 gun pil omru. Urun ciktiginda 500 $ idi sonradan bulunmamaya baslayinca fiyati 600-700 lere cikti halen 500 e bulunabiliyor. Ayrica x900 modelinin 2. Surumude snapdragon 820 yi alan ilk cihazlardan olacak ayrica 6gb ramle piyasaya cikacak. Seneye antutuda ilk 5 te. Ayrıca meizu pro 5 diye bir model duymadınızmı! adamlar antutuda lider. Gene letv deki kamera sensörünü kullanıyor.

• aga ONE X dediniz ağladım :'( herkese 2.5 D ekranı ilk HTC çıkardı dedim kimseyi inandıramadım. Çok uzun süredir HTC kullanıcısıyım s710 klavyeliden bu yana kullanıyorum o yüzden millet HTC personeli sanıyor beni o yüzden övüyorsun diyorlar ama yok valla, daha iyisi hiç olmadı bence. Her daim içten içe daha iyi ürünler üretti HTC. Bi çok özellikte diğerlerine öncülük ettiler ama pek fark edilemediler. mesela kamerade devrimi HTC yaptı bence ONE X ile, baya baya kaliteli bi kameraydı, metal kasa tasarımıyla ONE M7 ( hala kullanıyorum, inanılmazdı ama sadece o değil hala elimde olan DESİRE Z modeli de inanılmaz bi telefondur kullanan bilir. metal parçaları camın üst tarafta kesimi filan inanılmaz bi telefondur. şimdi diyorlarki bide iphone dan çaldı A9 tasarımını. ONE M7 ye bi bakmak lazım çaldı demek için.M8 ya da M9 u pek beğenmiyorum M7 kadar ama yine de kalite olarak daha iyisi hala yok. neyse çok uzadı, ONE X efsaneydi suya düşürdüm yalan oldu :D elemanın biri alan enayidir demiş ama muhtemelen hiç HTC kullanmamış :D sırf o arama kısmına giripte sadece sayılara bir kez basarak arayacağın kişiyi sana getirmesi bile HTC almak için yeterlidir ki SENSE detaylarında hakikaten efsane bi arayüz. 3 parmak ile ekrana görüntü aktarımını ONE X ile ilk yaptığımda milletin yüzündeki ifadeyi görmek bile bazılarının deyimiyle enayi olmaya yeter ;)

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, bahsettiğiniz telefonları uygun fiyata Türkiye'de nereden alabiliriz?

• MS batar mı be bu kadar büyük bir şirket mesut ta sanki finan müdürü gibi konuşuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, bahsettiğiniz telefonları uygun fiyata Türkiyede nereden alabiliriz?

http://www.digitalmarket.com.tr/Akilli-Telefonlar,LA_179-2.html#labels=279-2

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.