Şimdi Ara

Mobilite 'iPhone 6S fiyatları, HTC A9, Microsoft batar mı çıkar mı? ve fazlası' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • enron batınca neler olduğunu gördük microsoft batarsa yine benzeri olaylar olur. kısacası batmaz, batarsa da kurtarırlar
  • İki arkadaş sohbet ederken bazen uçabiliyoruz olayın özeti bu sanırım :D işin şakası bir yana ben çok beğeniyorum programınızı hatta iki haftada bir yapmanızdan da şikayetçiyim.Son olarakta ne kadar hassas davranırsanız davranın hep bir firmanın yalakası ya da haksız kötüleyeni olduğunuz söylenecek bunu kendinizi alıştırın.Çünkü herkes kendi kullandığı cihazın en iyisi olduğunu düşünüyor ve inanmak istiyor millet olaak bir sorunumuz olduğunu düşünüyorum.

• Güzel ve samimi bir sohbet teşekkürler. Marka fanboyları ne yaparsanız yapın saldıracaktır. Çocuk 2000 TL verip WP almış acısını yaşıyor siz de üzerine gidiyorsunuz. Apple konusunu çok güzel özetlemişsiniz. Alanların çoğu fiyat acısından dolayı ellerindeki telefonun her konuda en iyisi olduğunu sanıyor. 500 liralık android telefonla kıyaslayıp arayüz donuyor, kullanışlı değil, kamerası kötü diyerek kendini avutuyor.
  • iPhone; "Vahşi kapitalizmin insanları avlamak için kullandığı yemdir."

• Htc yi hala nasil ovebiliyosunuz anlmis degilim . Fiyati 1500 lira da olsa o tipe o batarya ya cerceve ye kisaca iphone kopyasi ( kismen) alinmaz alan acik ve net enayidir. Bu arada program htc kismi haric zevkliydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14:03 te benim yorumumdan bahsediyor :)

2400 liraya HTC A9 gerçekten şaka gibi. O parayla telefon alan kişi zaten A9 almak istemez

• Cep telefonu tercihlerini bile futbol takımı fanatikliğine indirgemek hiç mantıklı değil. Bırakın iphone'u şu an piyasadaki hiçbir telefon etiketindeki parayı haketmiyor. Fiyat performans göz önüne alındığında fiyatını en çok haketmeyen markada Iphone tabiki (bana göre). 2.400 lira ile sattıkları telefona tek kalemde 300 lira zam yaptılar, buda yetmedi genelde "S" serilerini önceki yıllarda 100-200 lira daha pahallıya satarken bu sene 400 lira daha yüksekten satmaya karar verdiler. E bu millete ayıp olmuyormu.

Kötü bir ekonomimiz ve bilinçsiz tüketicilerimiz var. İkincisinden bizde çok fazla olduğu için adamlar Türkiyede telefonlarını satarken "Yerel para birimi burda dolar karşısında çok değersiz, biraz kârımızdan kısıp öyle satalım gibi bir derde de düşmüyorlar açıkçası.

Meizu metal malzeme ve donanım itibari ile orta üst seviye bir telefon. Kamerasıda kaliteliyse bundan iyisi şamda kayısı. Meizu gibi Çinli firmaların bu tarz kaliteli telefonlarını alarak, Samsung/Iphone/HTC gibi firmalarıda fiyatları aşağıya çekmek zorunda bırakabileceğinizin farkında değilmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 25 Ekim 2015; 21:58:33 >

• fx57 kullanıcısına yanıt
    sizin ve mesut beyin kullandığı telefonları (inceledikleriniz değil) yazdığınız bir yer var mı?

Rıca etsem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    sizin ve mesut beyin kullandığı telefonları (inceledikleriniz değil) yazdığınız bir yer var mı?

Rıca etsem.

• Mesut abiye gıcık oluyordum Windows Phone'u süreki eleştiriyor diye. 3.5 senedir WP kullanıyorum. Adam haklı. Hiçbir gelişme yok sistemde. Aynı tas aynı hamam. Herşey kamera değil. Biri bunu MS'a söylemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Suriyeli bebeklerin acliktan yollarda olmesine uzulmeyip 5 bin tlye birdahaki apple a kadar kullanmak icin telefon alanlara acimak lazim insanlik yonunden...

Maalesef öyle hocam. Ama Bunun hesabı sorulur diğer tarafta. Aslında Konuya Sadece Telefon olarakta bakmamak lazım. Her konuda böyleyiz. Ne diyelim Allah af etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine güzel bir mobilite olmuş mesut abi haklı windowsphone konusunda..

• Amerika-İntel örneği güzeldi.
  • video yu izlemedim ama dh nin şimdiye kadar ki hareketlerinden ve başlığından microsoft düşmanı olduğu ortada. şimdi gelir bıdı bıdı ederler şöyleydi böyleydi.

microsoft batar mı çıkar mı ? batabilir ne firmalar geldi geçti hiç biri kalmadı. fakat microsoftun battığı haberini dh de yapamayacağınızın garantisini verebilirim. microsoftan önce dh tarih olur. belki ömrünüzde yetmeyebilir.

• Apple ve android cihazların fiyat politikaları arasında farkın en temel sebebi bence kullanıcı kitlesinin bilinç seviyesi.Android kullanan kitle telefondaki teknolojiler olsun telefondan kişisel olarak beklentisi olsun daha bilinçli,mesela Galaxy S5 kullanan biri S6 yı görünce hemen elimdekini satıp S6 alayım demiyor belki veya S2-S3 gibi eski bir cihazını değiştirmek isteyen direk gidip en üst model hangisiymiş demek yerine benim ihtiyacım nedir,hangi telefon fiyat performans olarak bana uygun diye düşünüyor.En azından böyle düşünen kitlenin sayısının Apple kullanıcılarına göre daha fazla olduğuna inanıyorum.Hem cihaz ile hem de fiyatı ile premium iddasında olan HTC nin mesela çıktıktan kısa bir süre sonraki satış rakamları benim bu tezimi doğrulayabilir belki.

Birde şu var;adam öteden beridir ios kullanıyor,arayüze alışmış,öyle teknoloji takip eden biri de değil.Androide de sırf alıştım iphone a diye geçmiyor.IOS ekosisteminde de tek cihaz olduğundan,dolayısıyla rekabet olmadığından firma istediği fiyatı çekiyor,buna rağman bu kullanıcı tonla parayı verip iphone alıyor.Yakın çevremde belli bir yaşı aşmış ve tarif ettiğim profile uyan hatırı sayılır miktarda insan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seefoo -- 26 Ekim 2015; 0:04:51 >

• Çok çok iyi bir video olmuş zevkle izliyorum :)

• Uygulama geliştirme ile ilgilenen birisi olarak Android'de bir el feneri uygulaması için bile telefonun bütün ıvır zıvırına erişebilirken Windows Mobile'da uygulama geliştirme konusu hala çok kısıtlı. Şöyle örnek vereyim kardeşimde Lumia 720 var ve geçen ay selfie çubuğu almış. Çubuktaki düğme telefona ses girişinden bağlanıyor ve ses açma komutu gönderiyor. Lumia da kamera ses açma tuşu ile çekim yapmadığından çalışmadı. Neyse mağazada bi dünya selfie uygulaması var fakat bunlarda desteklemiyor. Bu biraz garibime gitti ve en iyisi uygulamayı kendim yazayım dedim. Sonra sorunun ne olduğunu fark ettim. API üzerinden geri tuşu haricinde diğer tuşlara erişime izin verilmiyor.
    Bana göre Windows da uygulama sorununun çözülmesi için her ne kadar güvenlik riski oluştursa da geliştiricilere telefondaki daha fazla özelliğe erişme imkanı verilmeli. Ayrıca Windows Mobile kullanan kullanıcı sayısı artmalı. Tabii bunun olması içinde uygulama sayısının arması lazım yani burada kısır bir döngü var. Bu konuda ise bence Microsoft yapması gereken şeyi yapıyor ve kullanıcı sayısı sorununu masaüstündeki kullanıcılar ile çözmeye çalışıyor. Eleştirilen bir diğer konu ise platformun yavaş gelişmesi. Bunun sebebi ise ortak platform altyapısını geliştirmenin daha maliyetli olması. Eğer Microsoft telefonları bilgisayardan ayrı tutsaydı geçen yıllar içerisinde platform çok daha hızlı gelişebilirdi.
    Son olarak şu an Lumia 820 kullanıyorum ve memnunum bu tamamen bir telefondan ne beklediğinize bağlı ben bir telefonu sadece iletişim aracı olarak görüyorum (internete giriyorum, mesaj/mail alıp gönderiyorum, arama yapıyorum o kadar) ve aldığım sırada 470 liraya daha iyisini sunan bir telefon bulamadım. El kadar cihazlar için birbirimizi incitmeye değmez

• Windows Phoneda hayat menü geçişleri ile geçtiği, BlackBerrynin fiyatının neden böyle yüksek olduğuyla alakalı ceo espirisi ve Sony BlackBerry ve Htcden voltran meselesine koptum ya :)))))

• iphone 6s almayı düşünüyorum çünkü ;
    5s ten HTC m8 geçtim 1 seneden fazladır kullanıyorum . her türlü romu da denedim 6 ay önce orjinal ram atıp unrootladım .
    ne yazık ki android de şişme bi süre sonra gerçekleşiyor . inanılmaz rezil bir hale geliyor . camera hataları 15 saniyede açılmalar altü üstü bir resim çekip kapatacağım 10dk da açılıypr . altı üstü internetten bir şey aratıp kapatacağım 10dk sürüyor resmen. telefonda düzenim kurulu format atmak istemiyorum .
    5s kullandığım zamanlar böyle sorunlar yaşamıyordum . tek şikayet edeceğim nokta 5s de sarj ve boyut .

İphone 6s alma nedenim 2;
    İpad air 2 , macbook pro kullanıyorum aralarındaki senkron ilişki ( bilgisayardaki çalan müziği yatakta iken değiştirmeden tutda tüm resimler , müzikler , notlar hatırlatmalar aynı ekranda telefon köşede durur iken bilgisayar ve tablet den cevaplama vb )
    Stabilite bakın ilk 2 hafta tamamda sen bu 2 telefonu bütün sosyal uygulamalar ile doldurup aktif olarak kullanın ondan sonra yan yana koyun . ios 10 üzerinden 9 verirsem android ise 10 üzerinden 6.5 veriyorum bunu yazılım mühendisliği okuyan bir insan olarak söylüyorum .

• Apple yapınca "adamlar piyasa araştırması yapmışlardır yani 4000 lira fiyat verdilerse bi bildikleri vardır"
    Microsoft yapınca "wowooww 2500 lira çüşşşş"

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.