Şimdi Ara

...MOBİLYA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
34.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar mobılyada kdv bugun yuzde 8 ındı
    ınsallah fıyatlara yansır
  • Evet, pazartesi günü kesin kararımı verip model ve markayı seçtim. Doğtaş'ın Exculusive serisini beğenmiştim ama şuan iyi ki birkaç gün daha bekliyeyim diye düşündüm diyorum.. 2 gün önce kontratımı yapmış olsaydım muhtemelen anlaşmış olduğum fiyat üzerinden ödeme yapacaktım. Biraz önce satış temsilcisini aradım ve Kdv nin düşürüldüğünü söyledim, onlarda aynı haberi okuduğunu söyledi fakat bugün bir değerlendirme yapacaklarmış, yarın tekrar görüşeceğim firma ile.. Ben %10 daha düşeceğini inanıyorum..
  • BENDE AYNI SEKILDE BIR 15-20 GUN ERTELEME KARARI ALDIM BAKALIM ANCA OTURUR
  • Arkadaşlar burada önemli konu bütçe ve sizi uzun süre idare edebilecek kullanım açısından sorunsuz ürün bulmak. Tecrübelerimi sizlerle paylaşmak isterim,

Fabrikasyon ürünlerde herhangi oda ürünlerinde çekmeceler mükemmel bir şekilde açılır kapanır, sürgülü kapılarda aynı şekilde çekmecelerin içi boyalırdır ve mobilyalarda boya kusuru yoktur, (misal) dolapların arkasındaki suntalar iyi tutunsun diye 2 vida fazladan koyarlar ama neyse ücreti alırlarda pahalıya gelebilir.
    Oturma gruplarında daha ziyade süngerli ve yaylı buraya fazla girmek istemiyorum sizin zevkinize kalmış ama kullanılan deriler yada sunni deriler kaliteli, kullanılan kumaşlarda bulmanız zor markaya özgü desenler vardır.

Özel işçilik ve küçük işletmeler, yine oda ürünlerinde çekmecelerin yerlerini ellerindeki klavuzla bulurlar kayma ihtimali yüksektir yamuk olabilir ve oluyorda, sürgüler sürtebiliyor fabrikasyon ürünlerde düşünülmüş incelikler yok mesela dolap sürgüsünü itince lank diye kapanır hızlı iterseniz camı kırılır frenleme sistemi yoktur, boya kusuru çıkabilir kumaş desenleri sınırsızdır ne isterseniz dikebilirler sunni derilerin bazıları kalitesizdir incedir ve yırtılmaya müsaittir iş işten geçtikten sonra anlayabilirsiniz. Ve büyük istikbal doğtaş gibi fabrikalara nazaran ucuzdurlar.

Kendimden örnek vereyim yatak odamda özel yapım takımım ve içinde bir dolabim var 3 metre uzunluğunda, bu boyda fabrikasyon dolap bulamiyorsunuz bende yaptırmaya mecbur kaldım diyebilirim (istanbul maskodan aldım) yatak odam güzel dıştan gayet güzel boyanmış ama çekmecelerin içi yarım kat boyanmış diyebilirim elinize bez alıp silseniz sanki kalkacakmış gibi duruyor 4 sene evvel 2.500 civarında bir maliyeti olmuştu o zamanlar fabrikasyona nazaran %30 ucuzdu şimdi fiyatları bilmiyorum.

En güzel hikayem salon takımımda geçen yaz yeniledim orta-küçük bir işletme bulup oradan yapırdım kenarları deri minderler sünger taşlı hoş bir takım 2.400 TL, kırlentlerin ve 3lü koltuklarda arka 5 minderin kumaşları beyaz yaldızlı desenler ve çiçekler işli. Aldıktan 1 ay sonra televizyonda eurodekormuydu tam hatırlayamıyorum bir programda lüks bir mağaza geziyorlardı bir baktım benim aldığım takımın aynısı tabi derileri kumaşları daha kalitelidir 11.000TL fiyat verdi. O zaman anladım ki benim aldığım gibi işletmeler bu piyasayı yakından takip edip fotograflayıp aynılarını yapıyorlar.

Tercihler size kalmış ufak detaylar önemli değil sadece dıştan güzel gözüksün işlevliği 10 üzerinden 8'de olsa kullanırım diyorsanız fazla para vermeye gerek yok.
    Erkek arkadaşlar sakın eşiniz yanınızda değilken alışveriş yapmayın çünkü esas ev sahibi onlar bizler misafiriz unutmayın bu yüzden fırça da yemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkse -- 25 Mart 2009; 18:43:41 >

• alış verişe giderken insanlar akıllarınıda bereberlerinde götürürler istemeselerde,bundan sonrasıda bütçe ile ilgili kısımdır,oda kişiye özel damgalıdır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 25 Mart 2009; 19:48:17 >
  • MERHABALAR. EVLİLİK HAZIRLIĞINDA OLAN BİRİ İÇİN ÇOK GÜZEL Bİ KONU :) MAALESEF BEĞENDİĞİM HERŞEY ÇOK PAHALI OLUO :( MOBİLYADA İKEA'NIN TARZINA BAYILIYORUM. HELEDE GARDIROBUNA :) YALNIZ FİYATLARI BİRAZ PAHALI. İKEA'NIN TARZINDA AMA DAHA UYGUN OLAN ÖNERECEĞİNİZ YERLER VAR MI? MOBİLYA ALIŞVERİŞİNİ ANKARADAN YAPICAZ HALİYLE ANKARADA OLMALI BU YERLER. AYRICA ANKARADA İKEA MAĞAZALARI VAR MI ACABA?
    BİRDE YATAK ODASI MOBİLYASINDA BEYAZA BAYILIYORUM FAKAT EVİMİZDE KULLANDIĞIMIZ NE KADAR BEYAZ MOBİLYA VARSA İĞRENÇ ŞEKİLDE LEKELENDİ. TOZ DERDİNDEN KURTULALIM DERKEN CİFLEMEKLE BELAYA GİRDİ BAŞIMIZ :) ACABA MOBİLYANIN MALZEMESİNDEN FARKEDER Mİ? KARARMICAK, CİFLEMEYE GEREK KALMICAK BEYAZ MOBİLYA VAR MIDIR :)
  • merhaba arkadaşım,beni sakın yanlış anlma tabiki geçmişimizde bir sürü hatlarımız oldu ,oluyordurda,ama zamanla insan eşinden,dostundan,çevresinden yapabildiği kadar bilgi alışverişinden bazı sonuçlar çıkarıyor,ve bir ata sözündeki gibi( ucuz alacak kadar zengin olmamak)ben orta gelirli biri olduğum için bu söz bana uydu, herkesin ekonomik durumuna göre bir yaşantısının olması tabik durum gereği normaldir,ölç-biç kararını ver hadi kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 25 Mart 2009; 20:30:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: srkanu

Hayırlı olsun...

Nerelerden aldınız bu takımları?

fiyat yine uygun sanki

Araştırmalarına göre koltuk takımı 3000, yemek takımı 3500, yatak odası takımı da 4000 civarına alınabiliyor optimum düzeyde...

quote:

Orjinalden alıntı: loko

yemek odası,oturma grubu ve yatak odası için 4000ytl bütçe ayırmıştım ama araştırmalarım sonucu 8000ytl ye aldım eşyaları.

Yatak odası ve oturma grubunu consept2 magazasından aldım(Masko da).Yemek odasınıda maskodan consept tarzı bir magazadan aldım.Bu 3 takım aslından 12000ytl idi.indirim ve pazarlıklar ardından Nakit 8000 ytl ye aldım.

• Mobilya fiyatlarında ciddi değişiklik gören oldumu arkadaşlar...

Araştıran bilen?

%10 bize mi yarıycak yoksa şirketlere mi?
  • HENÜZ BİE DEGISIKLIK YOK
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun...

fiyat yine uygun sanki

Araştırmalarına göre koltuk takımı 3000, yemek takımı 3500, yatak odası takımı da 4000 civarına alınabiliyor optimum düzeyde...

quote:

yemek odası,oturma grubu ve yatak odası için 4000ytl bütçe ayırmıştım ama araştırmalarım sonucu 8000ytl ye aldım eşyaları.

Yatak odası ve oturma grubunu consept2 magazasından aldım(Masko da).Yemek odasınıda maskodan consept tarzı bir magazadan aldım.Bu 3 takım aslından 12000ytl idi.indirim ve pazarlıklar ardından Nakit 8000 ytl ye aldım.

Üstad sen bu pazarlık olayında iyisin sanırım,4000 tl iyi bir indirim olmuş
    Giderken seni de mi yanımızda götürsek

• quote:

Orjinalden alıntı: barmer

quote:

quote:

Hayırlı olsun...

fiyat yine uygun sanki

quote:

Üstad sen bu pazarlık olayında iyisin sanırım,4000 tl iyi bir indirim olmuş
    Giderken seni de mi yanımızda götürsek

Ne diller döktüm bir bilseniz.Mesela bak amasyalıyım çok ii güreşirim dedim dikkat edin falan diye espri yaparak adamlarda yumuşadı.Yani epey ugraştım.Mutlaka pazarlık yapın.Olmaz deseler bile patronunuzla görüşeyim dersiniz.Sizi alıcı olarak emin görürlerse indirim yaparlar.Allah yardımcınız olsun şimdiden.

• ISTIKBAL INDIRIMI YANSITMIS FIYATLARINA
  • Arkadaşlar bu mobilya fuarından sonra fiyatlarda herhangi bir değişiklik olurmu sizce?

Birde mobilyada herhangi bir indirim sezonu varmıdır...

Bi arkadaşım tepe mobilyanın mayıs ayında %50 indirime gireceğini, geçen sene öyle olduğunu söylemişti... Doğrumudur?
  • VALLA BABA BEN HANGİ MOBILYACIYLA KONUSTUYSAM MAYIS GIBI MOBILYALARA ZAM GELICEGINI SOYLEDI INSALLAH SENIN SOYLEDIGIN GIBIDIR
  • quote:

Arkadaşlar bu mobilya fuarından sonra fiyatlarda herhangi bir değişiklik olurmu sizce?

Bi arkadaşım tepe mobilyanın mayıs ayında %50 indirime gireceğini, geçen sene öyle olduğunu söylemişti... Doğrumudur?

Tepe 50% indirimmiş gibi gösteriyor ama normal fiyatlarına bakarsanız pek farkı olmuyor.Eve mobilya almak için 3-4 aydır araştırıyordum ve tepe mobilyanın çok pahalı oldugunu gördüm.Kazık fiyatları var bence.Masko ve modoko dan mobilyalarını araştırırsanız çok daha uygun ve kaliteli ürün bulabilirsiniz.Ben butik magazalarda çok daha sıcak karşılama ve ilgi gördüm.Ayrıca servisleride çok hızlı ve iyiydi.

• arkadaşlar bu iş zevk ve tercih meselesi ama ben bütün mobilyayı doğtaştan aldım. yemek odası+ oturma odası 3800 e patladı hemde 12 taksit yaptırdım. isteyen arkadaşlar gidip alabilir. fiyatlarda kdv indirimi var doğtaşta. ama zevk meselesi tabi
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu mobilya fuarından sonra fiyatlarda herhangi bir değişiklik olurmu sizce?

Tepe 50% indirimmiş gibi gösteriyor ama normal fiyatlarına bakarsanız pek farkı olmuyor.Eve mobilya almak için 3-4 aydır araştırıyordum ve tepe mobilyanın çok pahalı oldugunu gördüm.Kazık fiyatları var bence.Masko ve modoko dan mobilyalarını araştırırsanız çok daha uygun ve kaliteli ürün bulabilirsiniz.Ben butik magazalarda çok daha sıcak karşılama ve ilgi gördüm.Ayrıca servisleride çok hızlı ve iyiydi.

Ankara da oturuyorum, bu bahsettiğiniz yerler sanırım İstanbul da... bizim burda siteler var ama ben açıkcası çok da güvenemiyorum. Firmamnın nesine güveniosun diceksiniz ama garanti verio onlar, gerçi o garanti de nası garantiyse.. En azından ufak mobilyacının "abi ben burdayım, garantisi benim" lafından daha güvenli...

Aslında haklısınız %50 olayının yalan olduunda... Tepeye gittim 3000 Tl olan koltuk takımının fiyatını önce 3080 e sonra da 3300 e çıkarmışlardı... ama yine %30 indirim yapıoruz diolardı...

firmaların milleti böyle kandırma saçmalıklarına ne zaman son verilecek kim verecek bilemiorum....

• quote:

Orjinalden alıntı: paseyX

arkadaşlar bu iş zevk ve tercih meselesi ama ben bütün mobilyayı doğtaştan aldım. yemek odası+ oturma odası 3800 e patladı hemde 12 taksit yaptırdım. isteyen arkadaşlar gidip alabilir. fiyatlarda kdv indirimi var doğtaşta. ama zevk meselesi tabi

Doğtaşın hangi modellerini bu fiyatlara aldınız? Neler dahildi bu fiyata?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.