Şimdi Ara

...MOBİLYA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
34.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu foruma genelde yeni evlenecekler yada evine beyaz eşya yada küçük ev aletleri alacak arkadaşlarımız katılıyorlar. Bu arkadaşlar, yani biz, bu tür ihtiyaçlarının dışında özellikle mobilya konusunda da ikilemde kalıp, tavsiyelere ihtiyaç duyuyorlar. Fakat forumda bu tarz bir konu göremedim, eski konular hariç; açayım dedim...

Tecrübeli arkadaşlar mobilyanın nerden, kimden alınması gerektiği, alırken nelere dikkat etmemiz gerektiği hakkında bize bilgiler verirlerse çok güzel olacak.

Mesela ben evlenmek için mobilya alacağım fakat istikbal - bellona mi başka mobilyacılar mı (doğtaş, kilim v.s.) ? Yoksa Tepe home mi? Bide siteler(Ankara) var.

Özellikle ben tepe home mobilyalarının kalitesini çok merak ediyorum...

bu şekilde mobilya konularında bilgilerini paylaşabilecek arkadaşları bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SERKAN~ -- 23 Mart 2009; 1:07:46 >

• isabetli konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldırım_han -- 24 Mart 2009; 12:32:29 >
  • Böyle bir konu var mesela, bir çok konudan bahsedilmiş...

http://forum.donanimhaber.com/m_21499516/mpage_1/key_mobilya/tm.htm
  • Arkadaşlar DOĞTAŞ Mobilya hakkında bilgisi olan varmı?
  • genel olarak doğtaş-istikbal-bellona-vs... tarzı markaların ürünleri model olarak farklılık gösterse de, kullanılan malzeme (suntalem) ve modüler oluşları açısından hepsi birbirinin aynısı denilebilir. Bu tip markalardan alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, fiyatı ve modeli en hoşunuza giden modeli alabilirsiniz.
  • Ben de yakın zamanda evleniyorum ve bizde halen mobilya işini çözemedik.
    Bu konuda internette çok araştırma yaptım ve biraz da gezdim. Deneyimlerimi aktarmak istiyorum fakat bu konuda kesinlikle uzman değilim !

* Bellona, istikbal vd. zincir mağazaları olan markaların ürünleri fabrikasyondur (toplu üretim). Bu kötü oldukları anlamına gelmez tabi. Genellikle suntalem kullanırlar.
    * Boyalı ve cilalı mdf suntalem den daha sağlamdır.
    * En iyi mobilya ağaçtır. Elle yapılır ve her mobilyada kullanılamaz.
    * Malzemenin üzerine atılan boyave cilanın kalitesi çok önemli. (ürünün kalitesini belirlemek açısından)
    * Koltukların gövdelerinde gürgen gibi ağaçların kullanılması gerekir.
    * Özellikle çekmeceli ürünlerde, dolaplarda montaj ve bağlantı yerlerinin doğru yapılmış olması çok öenmli.
    * Mobilya seçerken, çekmece, dolap içi gibi görünmeyen yerlere bakın. Dış yüzeylerle aynı malzememi kullanılmış, aynı renk mi ve talaş gibi kalıntılar var mı?
    * Sürgülü dolaplarda, kapakları test adin. Takılmadan akması önemli. Biraz sert deneyin.
    * Çekmeceleri açıp kapatın, çekmece altlarına bastırın. Dolap kapakları gibi test edin.
    * Aklınıza takılan herşeyi oradaki yetkiliye sorun.

Herkese kolay gelsin.

• vakti olan Bursamızdaki fuara gelip mobilya konusunda tüm sorunlarını çözebilir

www.modef.com.tr
    301 Moved Permanently
    http://www.modef.com.tr/tr/index.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bellona Mobilya Rezilliği
    6 yıl önce açıldı
    2013 Mobilya Kampanyaları
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DİĞER FORUMDA BIR ARKADAS YAZMIS EYUPTE MODESA DIYE BIR YER VARMIS
    BEN ORAYA GIDICEM COK UYGUN FIYATA YAPTIRMIS
    BIDE ORAYA BAKALIM
    AVCILARDA ES MOBILYA DIYE BIYERDE VE ATA MOBLILYADA HER SEY 1500
    URUNLER IYI GIBI AMA ANLAMADIGIM ICIN SADECE SEKIL OLARAK BAKIYORUM VE NEYAZIIKI HEPSI SUNTALAM
    SATICI DAHA IYI DIO AMA KIMSE YOGURDUM EKSI DEMEZ
  • modokoda kıyıda köşede kalmış olanlarda uygun fiyatlar olabiliyor

ama klasik değilde suntadan kesme hazır alıyosan şu ucuz mobilya veren firm açok iyi

2300e bütün hepsini veriyor ve bence gayet yeterli durumu çok iyi olmayan için
  • YEMEK ODASI VE IKI TANE OTURMA GRUBU ICIN NAKIT 4500 LIRAM VAR
    COKDA ADI OLMASIN ISTIYORUM YANI ALABILDIGIMIN EN IYISINI
  • günümüzde hemen her yerde, mobilya konusunda arştırma yapabilecek kadar marka,model olması güzel bir durum, alıcıya seçme şansı veriyor
  • evet ama bırazda anlamak gerekıyo mobılyadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: srkanu

Arkadaşlar DOĞTAŞ Mobilya hakkında bilgisi olan varmı?

Kazık fiyatları var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkin11

YEMEK ODASI VE IKI TANE OTURMA GRUBU ICIN NAKIT 4500 LIRAM VAR
    COKDA ADI OLMASIN ISTIYORUM YANI ALABILDIGIMIN EN IYISINI

O FİYATA POLİ MAGAZASINDAN UYGUN ÜRÜNLER ALABİLİRSİNİZ.aMA 3 TAKIMI 4500 YTL YE ALIRSANIZ ÇOK TA KALİTELİ OLMASINI BEKLEMEYİN.bEN 3 AYDIR EVİME MOBİLYA BAKIYORUM.iSTANBUL AVRUPA YAKASINDA GEZMEDİGİM YER KALMADI.kALİTELİ ÜRÜNLER MALESEF BİRAZ PAHALI.tEŞHİR ÜRÜNLERİ UYGUN OLUR.oNLARA DİKKAT EDİN BENCE.
  • ASLINDA AVCILARDA ES MOBILYADA BULDUM NE ALIRSAN 1500
    EVVE VE GALERI IRFANDADA VAR
    COGU SUNTALAM
    NEYE DIKKAT ETMEM GEREKIR SUNTALAM ALIRKEN
  • arkadaşlar bende yemek-yatak odası-salon takımı bakıyorum sizce en iyi kaliteyi en ucuza hangi markada bulabiliriz lütfen mobilyadan anlayanlar yardımcı olsun
  • Nedir bu DOĞTAŞ böyle yaa anlamadım... Fiyatlar çok uçuk cidden...

quote:

Orjinalden alıntı: loko

quote:

Orjinalden alıntı: srkanu

Arkadaşlar DOĞTAŞ Mobilya hakkında bilgisi olan varmı?

Kazık fiyatları var.
  • doğtaşta bazı serilerde uygun fiyatlar bulunabiliyor. örneğin oturma odasında kumsal diye bir modeli var 1500 civarı fiyatı ve bence güzel görünüyor. tabi bu paraya gerek avcılarda gerek demir kapıda gerek modako da daha kaliteli modeller olabilir. ama marka almakta birazda olsa güven veriyor.
  • yemek odası,oturma grubu ve yatak odası için 4000ytl bütçe ayırmıştım ama araştırmalarım sonucu 8000ytl ye aldım eşyaları.
  • Hayırlı olsun...

Nerelerden aldınız bu takımları?

fiyat yine uygun sanki

Araştırmalarına göre koltuk takımı 3000, yemek takımı 3500, yatak odası takımı da 4000 civarına alınabiliyor optimum düzeyde...

quote:

Orjinalden alıntı: loko

yemek odası,oturma grubu ve yatak odası için 4000ytl bütçe ayırmıştım ama araştırmalarım sonucu 8000ytl ye aldım eşyaları.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.