Şimdi Ara

...MOBİLYA... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
34.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENDE MERAK ETTIM PASEY DOGTAS COK PAHALI
    NEREDEN ALDIN TAM İKİTELLİ YOLUNDA OUTLETİ VAR ORAYA BILE COK FARKLI DEGILDIR DIYE GITMEYI DUSUNMUYORDUM
  • ARKADASLAR MOBILYA OLAYINIDA ÇÖZDÜM MERİNOS İPEK İŞBİRLİĞİYLE
    MERİNOSTA FİYATLAR COK UYGUN BİLGİLERİNİZE
  • İzmitte outlet center karşısında büyük bir tepe home var, nişanlımla gezdik baya bir model var ve fiyatları uygun gibi geldi. Bu bölgede yaşayanlar bir inceleyebilir.

Bizim bir bellona shworoom mağazamız vardı, yaklaşık 5 sene çalıştırık. Çok kaliteli ürünleri varken yanında düşük gelir sınıfına yönelik ucuz ürünlerde satıyorduk. Kaliteli olan pahalı oluyor tabi her yerde. Kalitesi kullanılan malzeme ve özellikle aksesuarda kendini gösteriyor. Evimizde bu ürünleri kullanıyoruz ve taş gibi diyebilirim.

Ancak istikbal ve bellona gibi modüler ürünlerin en büyük dezavantajı kiracıya göre olmaması, çok taşınan insanlar için bu mobilyaları demonte edip sonra tekrar sağlam bir şekilde monte etmek sorun olabiliyor. Ev sahibi iseniz ve Allah kaza bela vermezse senelerce sorunsuz kullanırsınız.

Ben Haziranda evlenceğim kısmet olursa ve tercihim istikbal veya bellona olacak gibi...

Beyaz eşyada arçelik, sadece lcd mi vestel düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksit -- 4 Nisan 2009; 11:07:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oksit

İzmitte outlet center karşısında büyük bir tepe home var, nişanlımla gezdik baya bir model var ve fiyatları uygun gibi geldi. Bu bölgede yaşayanlar bir inceleyebilir.

Bizim bir bellona shworoom mağazamız vardı, yaklaşık 5 sene çalıştırık. Çok kaliteli ürünleri varken yanında düşük gelir sınıfına yönelik ucuz ürünlerde satıyorduk. Kaliteli olan pahalı oluyor tabi her yerde. Kalitesi kullanılan malzeme ve özellikle aksesuarda kendini gösteriyor. Evimizde bu ürünleri kullanıyoruz ve taş gibi diyebilirim.

Ancak istikbal ve bellona gibi modüler ürünlerin en büyük dezavantajı kiracıya göre olmaması, çok taşınan insanlar için bu mobilyaları demonte edip sonra tekrar sağlam bir şekilde monte etmek sorun olabiliyor. Ev sahibi iseniz ve Allah kaza bela vermezse senelerce sorunsuz kullanırsınız.

Ben Haziranda evlenceğim kısmet olursa ve tercihim istikbal veya bellona olacak gibi...

Beyaz eşyada arçelik, sadece lcd mi vestel düşünüyorum..

Beyaz eşyada Siemens veya Bosch.Lcd de Philips tavsiye ederim.

• modoko, masko, bellona, istikbal, tepe, ikea bunlar tırıs işler, gideceksin inegöle siparişini verip yaptırtacaksın, adamlar esnaf birkere, insana insan gibi yaklaşıyorlar, oralarda esnaflık, insanlık ölmemiş, bi hata olduğunda eskisini bırakıyorlar tamir etmiyorlar, yenisinide yapıp getiriyorlar böylece eskiside eşantiyon olmuş oluyor. ödeme hiç peşinatsız senet yapıyorlar, pazarlığınıda yapıyorsun, söz senet yani daha ne olsun... nisanın son haftası giderseniz istediğiniz gibi pazarlığınızıda yaparsınız, mayısta yeni modeller gelir, hem pahalı olur, hem de pazarlık oranı az olur, tam zamanı yani bu aralar, nisan son haftası atlayın arabaya cumartesi günü gidin, pazar gitmeyin bazı yerler kapalı oluyor, daha size nasıl iyilik yapabilirim...
  • ben yeni evlenip kiraya çıkacağım için çok teferruatlı modellere bakmadım. elegance yemek odasının tv ünitesi masası 6 sandalyesi ve tekli vitrinini aldım. ayrıca damla oturma odası takımını aldım. hepsi yaklaşık 3800 civarı bir paraya patladı. tabi ki çok çok uzun pazarlıklar sonucunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paseyX

ben yeni evlenip kiraya çıkacağım için çok teferruatlı modellere bakmadım. elegance yemek odasının tv ünitesi masası 6 sandalyesi ve tekli vitrinini aldım. ayrıca damla oturma odası takımını aldım. hepsi yaklaşık 3800 civarı bir paraya patladı. tabi ki çok çok uzun pazarlıklar sonucunda.

Elegance tv ünitesi= 829 TL
    Elegance masa =481 TL
    Elegance sandalye x 6= 768 TL
    Elegance tekli vitrin 536 TL

damla oturma odası takımı = 1817 TL

TOPLAM= 4431 TL

İnternetteki fiyatlardan %14 indirimli almışsınız.

Hayırlı olsun...

Doğtaşın bir mağazasında bizim peşinde %10 indirimimiz oluo doğtaş fiyatlarından demişlerdi... Ama fiatları doğtaş internet fiyatlarından daha fazlaydı... siz sıkı pazarlık yapmışsınız...

• Classi var bir de arkadaşlar modelleri çok güzel, izmirdeki showroom'undaki yetkililer gerçekten şeker gibi insanlar ve yardımcı olmayı çok seviyorlar. Benim bütçemi aştıgı için alamıyorum ama bütçe sorunu olmayanlar icin bende güzel bir alternatif (mobilyalar suntalem veya mdf degil ahsap).

Ben dün itibari ile Doğtaş ile pazarlıgımı bitirdim, ötv düşülmüş listelerinden 20% ek indirim ile Nisan-Mayıs-Haziran 3 ödeme ile 8400 ytl alışveriş yapıyorum.
  • www.modalife.com.tr bi bakmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

www.modalife.com.tr bi bakmanızı tavsiye ederim.

Ne kadar güvenilir?

Kaç sene kullanılabilecek mobilyalar bunlar? Gerçekten çok merak ediyorum... Millet 8000 e 10000 e alıo bunlar 2200 e bırakıo...
  • arkadaşlar bu gün yarın fuara gidicem inşAllah
    fiyatlar nasıl , firmalar ve kaliteleri hatta çekebilirsem fotolar bile koyabilirim buraya..
  • bende kullanan bir arkadaşımın tavsiyesiyle öğrendim firmayı.. 3 yıldır kullanıyorlar ve 2 kere taşındılar eşyalarda sorun yok. düğün paketi olayı güzel, kendinde paket oluşturabiliyorsun. gidip bi görmek lazım showroomlarını
    quote:

Orjinalden alıntı: srkanu

quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

www.modalife.com.tr bi bakmanızı tavsiye ederim.

Ne kadar güvenilir?

Kaç sene kullanılabilecek mobilyalar bunlar? Gerçekten çok merak ediyorum... Millet 8000 e 10000 e alıo bunlar 2200 e bırakıo...

• 5 gunlugune guncel
  • dogtasin kalitesi bellona istikbal ayarindami yoksa daha mi iyi..
  • Doğtaştan aşağıdaki yatak odası modelini satın aldık bakalım...
     ...MOBİLYA...

http://mobilyadan.com/do%C4%9Fta%C5%9F-pasifica-yatak-odas%C4%B1-tak%C4%B1m%C4%B1-resmi--1898?pid=1898#pid1898

• Bu yazıyı çok memmun kaldığım için yazıyorum kendilerine tekrar teşekkür ediyorum, modoko da 800 - 900tl ye bulduğumuz berjer koltuğu 600 tl ye buradan aldık şimdi fiyatları nasıl bilmiyorum,www.archidecors.com çok iyi insanlar ve gerçekten modoko mağazalarındaki ürünleri ucuz fiyata alabiliyosunuz online olarak, ben iki berjer almıştım resim koymayı beceremiyorum koyucam ama(: http://archidecors.com/portfolio-view/retro-moms-berjer/ berjer de bunlar

...MOBİLYA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosi -- 7 Kasım 2012; 17:43:42 >

• Modokodan mobilya satın almayı düşünüyorsanız, Modoko MGB belgesi çıkardı bünyesinde bulunan mağazaların ürünlerini üretiminden satışına kadar denetlemektedir. Yani hangi malzeme 1. sınıf mı koltuk iskeletleri nasıl yapıldı vs tüm ayrıntıları denetliyorlar MGB belgesine sahip 3 firma önerebilirim.

Firmanın mobilya ürünlerini blog'da detaylarıyla paylaştım fikir açısından bakabilirsiniz.

Koleksiyon mobilya :http://www.mobidekorasyon.net/koleksiyon-mobilya-ev-ve-ofis-tasarimlari.html

Classi mobilya :http://www.mobidekorasyon.net/classi-mobilya-modoko-masko-ve-inegolden-modeller.html

Engince mobilya :http://www.mobidekorasyon.net/engince-mobilya-cesitleri.html

Bu 3 firma hem MGB belgesine sahip yani ( modoko güvence belgesi ) hem'de çok ciddi müşteri kitleleri var . Modokoya giderek ürünleri canlı incelin hak vereceksiniz. Fiyat konusuna gelirsek kişiye göre değişir bana göre biraz fiyatlı :)

• herkes bişeyler yazmış kafamız karıştı iyice
  • Hangi mobilyacıların mgb belgesine sahip olduğunu öğrenebileceğimiz bir yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilya çok farklı bir dal aldanmamak lazım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.