Şimdi Ara

Mobilya aldım, cayma hakkımı kullanmak istiyorum ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir mobilya mağazasından 2 adet berjer aldım. Ürünün kılıflarını daha sonra seçeceğim diye üretime aldırmadım. Sadece ücretini ödedim ve sözleşmelerini imzaladım. Sözleşmenin ön yüzünde herhangi olumsuz birşey yoktu ama imzayı attığım kutucukta küçücük puntalarla arka sayfadaki 19 maddeyi okudum kabul ediyorum yazıyormuş buna dikkat edemedim. Geçen hafta almıştım ve bugün iptal için yanlarına gittim. İptal etmem durumunda %10 ödediğim rakamdan kesinti yapacaklarını arka sayfadaki maddelerde bunun yazdığını belirttiler.
    Arka sayfaya dikkat etmeden imzaladığım için içten içe kendime kızdım ama bu tarz bir olayla daha önce karşılaşmadığım için satıcı ile beni bu konuda uyarmadınız diyerek sözlü ufak bi tartışma yaşadım.

Sizden bu konuda tecrübesi olan birileri var ise yardımına ihtiyacım var. satış sözleşmesinin iptali yasalar ile 14 gün olarak belirlenmiştir. Bu adamların bana imzalattığı kağıdın geçerliliği mevcut yasalardan öne geçermi? Yoksa durumu tüketici mahkemesine götürüp olumlu sonuç alabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler cevap yazanlara

• Up
  • Bi ara bellonaparamıver diye bı sıte açan arkadaş olmuştu. Ona danışın ıstersenız :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.