Şimdi Ara

MOBİMAG Dergisi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konulara baktıkca anladıgım uzere cep telefonu piyasası iyice kızışmaya başladı.

neyin daha iyi neyin daha guvenir oldugunu aylık priyodik olarak cıkan MOBİMAG Dergisinden faydanarak
    ogrenebilirsiniz. ben abone oldum. gercekten cok gusel bir dergi.

cep telefonu uzerine bicilmis kaftan denilebilir.

(bu reklam deildir. sadece tavsiye. reklam diyip de silmeyin lutfen)

• evet bende takip ediorum dergiyi ama üye olmadım daha..
  • ya dergi güzelde tarz yok ya inceleme dergisi olur ya magazin olur yada reklam ama bu hepsi içinde , inceledikleri telefonları ve yaptıkları yorumları şeffaf bulmuyorum..
  • bence herseyden oncesi tam bir rehber olması
    adamların sloganıda zaten "mobimag okumadan cep telefonu almayın" :)
    bence super valla
  • güzel dergi
  • tutmadım,net varken ,
    dergide adamların yorumlarına göre hareket ederek telefon almak çok ama saçma,forumlar siteler sürekli online iken dergi yalan olur bence...hem tarzları yok tarzları onların...
  • Fena bir dergi sayilmaz ancak athloon arkadasima katiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ödüllü Bilgi Yarışması
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • binbaşı athloon'a bende katılıyorum

ben dnr da gördüm almadım bence gereksiz nette aradığımız herşey mevcut adamlar resmen (ticari boyutta) cep telefonu satışlarındaki artışları görüp olaya biraz rantsal bazda yaklaşmışlar
  • Değerlendirmelerindeki ve tlf özelliklerindeki bazı hataları aylardır devam ediyor,mesela kızılötesi olmayan tlf da özelliklerde kızılötesi yazıyor.Bazı çok önemli detayları es geçip,gereksiz ayrıntılar üzerinde duruyorlar,bence çok iyi inceleme yok,kullanıcıların tlf da neye önem verdiklerini pek düşünmüyorlar.
  • bence piyasanın en sıkı mobil cihaz üzerine kurulu basın organı
  • sizin dediginiz dergiyi kasim 2003'ten beri yani ilk sayisindan beri takip ediyorum. bilkgilewri doyurucu degil. kulaktan dolma haberler. a marka reklam veriyorsa a markanin distrubutoru oldugu telefonlar + puan, reklam vermeyenlerin sattigi - puan. mesela ideefixe mobimag ile anlasmali. 5-6 sayidir ideefixe myx-5'nin fiyatini veriyor dergide. ama ideefixe'ye girdigin zaman cihaz yoooook diyor. yani tukendi diyor. yani haksiz rekabet yapiyor. yine bir ornek: nokia 3200 tuslar iyi degil + puan veriyor. ot535'de gprs var diye -puan veriyor. kac kez duzelmtme yazisi gonderdim. yanlislarina devam ediyorlar. yani bilerek yanlis yapiyorlar. tarafsiz degiller.
    10 yildir turkiye'de telepati var. fiyati biraz pahali ancak: kaliteli dopdolu erkek dergisi gibi ici full resim degil, bilgi dolu.
    www.telepati.com.tr

• Ya arkadaşlar 2-3 tane daha yeni teknoloji dergisi çıktı
    sadece telefonlar hakkında bilgi veren bi dergiyi niye alayım ki
    diğer dergiler hem yeni çıkan telefonlar hem de diğer teknolojik aletler hakkında bilgi veriyo
    BENCE diğer dergilerede göz atın

• dergi guzel de incelemeler .. ayrıntılı değil. mesela symbian lı ise telefon bunu belirtmiyor. hafıza miktarları hakkında bilgi yok bazen.
    ama derginin sonundaki tüm telefonları sırayla bazı özellikleri ve fiyatlarıyla tanıtan bölüm çok güzel bence
  • Evet T3 var mesela..Okumadım ama iyi bir alternatif..Mobimag bence yetersiz bir dergi ve yorumların tarafsız olduğuna ben de inanmıyorum..
  • t3 iyi hoş guzel de.. o telefonlarla poz veren bayanlar ne oluyor??
  • sadece bi sayısını kaçırdım
    diğer hepsi elimde
    onu da bulmaya çalışıyorum
  • mobimag doyurucu bir dergi degil tam cerez
  • Bende bu ay dikkatimi çekti ve aldı.

Aslında bu ay baya bi dergi aldım. Mobimag bence güzel, İncelemeleri falan... Ama Mobillife de güzeldir

MOBİMAG
    MOBİLLİFE
    TR TUNİNG (POSTER SÜPERRRRR. Bi hatun var. Zeynep Yılmaz diye.)
  • Hiç ilgimi çekmedi, internette okudugum yenilikler fazlasıyla yetiyor ..

Yeter ki arayacaginiz yerleri bilin .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.