Şimdi Ara

[MOD] Beats Audio u8800 19.07.2012(ics eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
7.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oguzhan kardes miui xj v3 yuklu ve beats audio v4 yukledim ama nasil anlicaz yuklendiini,bi simge veya ayar seysi varmidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: lombargini

Oguzhan kardes miui xj v3 yuklu ve beats audio v4 yukledim ama nasil anlicaz yuklendiini,bi simge veya ayar seysi varmidir?

kulaklık yardımıyla en rahat anlayabilirsin. Hİçbir ayar yapmana gerek yok ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

quote:

Orijinalden alıntı: safakdemir1

hadi hayırlısı bakalım nasıl birşey olacak acaba kernelin test linki var mı...bilen varsa yazabilir mi...

aurora ics üzerine kurun

forum.xda-developers.com/showpost.php?p=24329253&postcount=3188

Aurora 2.06 üzerine kursam herhangi bir sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxatakanxx

en küçük benim heralde 13 yaşıdayım

aynen bende 13 yaşındayım
  • bu işlerle ilgilenen kişiler zaten genelde 15-17 yaşlarında olurlar diye biliyorum. ben de 17 yaşlarında symbian vs ile çok uğraşmıştım. sisx vs durumları...
    şimdi yaş 25, arada bir girip bakabiliyorum anca.
    anladım ki o yaşlardan sonra ilgi yavaş yavaş azalıyor. öss idi, vizeler idi derken iş hayatına atılınca belki tamamen kopuyor insan...
    okul hayatınızda da teknolojiye olan ilginizde de muvaffak olursunuz inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

Orjinal rom olmasi lazim deil

Bunu 4.0a yani icsye göre ayarlamak mümkün mu
  • quote:

arkadaşlar bu arada şunuda belirteyim android 2.3 miuide çalışıyor. Bu mesajlar sizin yüklemenize engel olmasın.

.35 kernel MIUI.us 2.3.9_EN diye bir ROM bulmuştum qrac.zapto.org adresinden.(Kimin portladığı ya da düzenlediği hakkında en ufak bilgim yok ama sbasil'den şüpheleniyorum ) Sırf geno@Geno #4 kernelli olsun diye 2 saat ROM aradım.Bunu buldum ama bunda da ses sorunu vardı.Eyvallah audio fix .zip dosyasını da yükledim zil sesleri ve görüşme sesi muhteşem oldu.Kernel güncellendi yani.Ama bu seferde kulaklıkla müzik performansı düşük kaldı.Bas lar falan çok zayıfmış falan derken sizin beatsaudio .zip'ini buldum.cwm den kurdum,fix permissions da yaptım.Dediğin gibi daha önce sıklıkla dinlediğim şarkıyı açınca oohh bee dedim.

Bu arada sizin bilginiz vardır.Bu son çıkan MIUI'lerde kullanılan root@unn kerneldeki sensör sorununun bir çözümü yok mu?Sırf bu yüzden geno kernelli ROM aradım.Gerçi bunda da var hafiften ama en azından hafıza boşaltma falan yapınca düzeliyor.Öbüründe telefonu yeniden başlatmak bile bazen çözüm olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

arkadaşlar bu arada şunuda belirteyim android 2.3 miuide çalışıyor. Bu mesajlar sizin yüklemenize engel olmasın.

.35 kernel MIUI.us 2.3.9_EN diye bir ROM bulmuştum qrac.zapto.org adresinden.(Kimin portladığı ya da düzenlediği hakkında en ufak bilgim yok ama sbasil'den şüpheleniyorum ) Sırf geno@Geno #4 kernelli olsun diye 2 saat ROM aradım.Bunu buldum ama bunda da ses sorunu vardı.Eyvallah audio fix .zip dosyasını da yükledim zil sesleri ve görüşme sesi muhteşem oldu.Kernel güncellendi yani.Ama bu seferde kulaklıkla müzik performansı düşük kaldı.Bas lar falan çok zayıfmış falan derken sizin beatsaudio .zip'ini buldum.cwm den kurdum,fix permissions da yaptım.Dediğin gibi daha önce sıklıkla dinlediğim şarkıyı açınca oohh bee dedim.

Bu arada sizin bilginiz vardır.Bu son çıkan MIUI'lerde kullanılan root@unn kerneldeki sensör sorununun bir çözümü yok mu?Sırf bu yüzden geno kernelli ROM aradım.Gerçi bunda da var hafiften ama en azından hafıza boşaltma falan yapınca düzeliyor.Öbüründe telefonu yeniden başlatmak bile bazen çözüm olmuyor.

işine yaradığına sevindim. kernel olayına gelince rootQunn kernelin kaynağını bulamadım. bbs de istedim ama cevap gelmedi. xda da sbasilin konusunda son kernel var ona iyi diolardı sorun yokmuş heralde.

• legolashın miui v3üne kurdum. ya ben yapamadım yada hiç tatmin edici değil kulaklık performansı. yada ben bütün gün 2+1 creative ses sisteminde yüksek sesle müzik dinlediğimden kulağım ona alıştı herhalde. çünkü philips gogear mp3player var onlada dinliyorum güzel gelmiyor. kulaklık sennheiser mx370. sanırım daha yüksek kulaklıklara geçme vakti geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Mayıs 2012; 18:24:08 >
  • merhaba hocam ben şu anda b528 orjinal romu kullanıyorum beats pro kulaklığım var bunu yükledikten sonra beatsin sadece apple ürünlerine uyumlu olan androide uyumlu olmayan kablosunu taktığımda uyumlu olur mu yada beats kulaklığımın olması ne gibi avantajlar sağlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata0640

merhaba hocam ben şu anda b528 orjinal romu kullanıyorum beats pro kulaklığım var bunu yükledikten sonra beatsin sadece apple ürünlerine uyumlu olan androide uyumlu olmayan kablosunu taktığımda uyumlu olur mu yada beats kulaklığımın olması ne gibi avantajlar sağlar ?

3.5mm kulaklık ile dinleyebilirsin apple için olan mic farkı yapar sanıyorum.
  • bu nasıl kurulur sadece instal zip from sd cart ilemi

• sbasil'in romunda deneyip de memnun olan var mi acaba? bende kurmayı düşünüyorum ics deki kulaklık ses kalitesi yok bu romda. oğuzhan arkadaşında eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

bu nasıl kurulur sadece instal zip from sd cart ilemi

aynen oyle arkadasim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

sbasil'in romunda deneyip de memnun olan var mi acaba? bende kurmayı düşünüyorum ics deki kulaklık ses kalitesi yok bu romda. oğuzhan arkadaşında eline sağlık.

sbasil in r6 sp1 sürümünü ne kurmustum sensörler ile işiniz yoksa günlük kullanımda sorunu yok gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

sbasil'in romunda deneyip de memnun olan var mi acaba? bende kurmayı düşünüyorum ics deki kulaklık ses kalitesi yok bu romda. oğuzhan arkadaşında eline sağlık.

sbasil in r6 sp1 sürümünü ne kurmustum sensörler ile işiniz yoksa günlük kullanımda sorunu yok gibi geldi bana.

en son romunda sensör problemi yok. halletmiş. siz Beats Audio yu kurmuş muydunuz? ses performansı nasıl olmuştu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

en son romunda sensör problemi yok. halletmiş. siz Beats Audio yu kurmuş muydunuz? ses performansı nasıl olmuştu?

rom u 1 saat denedim son sürümünü gördüm ancak indirmemistim. sp1 için yorumlarım gelen giden ses iyi WiFi bağlanmaması gibi bir durumu yoktu ancak hızları az gibi geldi bana. şebeke ve ulaşılamama sorunu da yoktu. müzik dinlemedim malesef o konuda yardımcı olamayacağım.

• quote:

bence sbasil'in romunda yeterince iyi ses kalitesi ben kurduktan sonra daha kötü gibi geldi.ne bileyim romuna göre değişiyor galiba.Mesela benimde bu başlıkta daha önce yorumum var.Eski tarihli bir MIUI de denemiştim çok güzelleştirmişti sesi.Ama sbasil de aynı etkiyi göremedim.
  • .35 kernel cm7 romda çalışır mı?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.