Şimdi Ara

modding için gerekli boya ışık vb.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mod için gerekli olan uv boya fln bunları istanbul bayrampaşada bulabileceğim bir yer varmı
    pek sanmıyorum ama umut işte :D olumlu olumsuz cvp yazan herkese teşekkür ederim

• ben düzceliyim fakat forumda arkadaşlar en çok yazıcıoğlu işhanından vede karaköyden bahsediyorlar bence otaraflara bir bak
  • Arkadaşım Şöyle Diyim Yazıcı Oğluna Gidebilme İmkanı Bulursan Gerçekten Güzel Ve Ucuz'a Parça Bulabilirsin.Belki Sana Ucuza gelmeye bilir doğru ben kendime göre yazdım birden :D Ben orda çalıştığımdan kdv'siz fiyatla alıyorumda pardon.
    Ama gerçekten güzel parçalar bulabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atl5102

ben düzceliyim fakat forumda arkadaşlar en çok yazıcıoğlu işhanından vede karaköyden bahsediyorlar bence otaraflara bir bak

karaköy deil lan kadikoy yazcıogluu

• quote:

Orjinalden alıntı: _WiRüS_

quote:

ben düzceliyim fakat forumda arkadaşlar en çok yazıcıoğlu işhanından vede karaköyden bahsediyorlar bence otaraflara bir bak

Doğru okuman dileğiyle...

• quote:

quote:

yapma yaaa rezil olduk desene karaköy neredeydi dedikya düzceliyiz diye anlayın artık alla alla neyse bu yazıcı oğlu KADIKÖYdemi

edit: azkaldı adamı karaköye kadar yolluyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atl5102 -- 29 Ağustos 2007; 22:44:27 >

• quote:

quote:

quote:

yapma yaaa rezil olduk desene karaköy neredeydi dedikya düzceliyiz diye anlayın artık alla alla neyse bu yazıcı oğlu KADIKÖYdemi

edit: azkaldı adamı karaköye kadar yolluyorduk

karakoy de de guzel malzemeler var. Mod icin tasarlanmamis ama mod da kullanabilinecek malzemeler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beni birtek sen anladın ne oldu lan hani karaköyde bişi yoktu he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atl5102 -- 30 Ağustos 2007; 13:30:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.