quote:Orijinalden alıntı: SüperEspri quote:Orijinalden alıntı: thekurufasulye quote:Orijinalden alıntı: Uygx hangi modelden soğudun ona göre bizde almayalım o modelden /> Kim bu Beyler http://www.imdb.com/name/nm2546012/
quote:Orijinalden alıntı: Uygx hangi modelden soğudun ona göre bizde almayalım o modelden ölmesin bu konu efsane olsun
quote:Orijinalden alıntı: cagan34 quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: Uygx hangi modelden soğudun ona göre bizde almayalım o modelden /> hangi film bu
quote:Orijinalden alıntı: sound_of_silence! kim upladıysa Allah razı olsun görmemiştim ben 6sayfa boyunca güldüm ya 5i 6 olarak görüyo
quote:Orijinalden alıntı: DH-den Kaçmaz quote:Orijinalden alıntı: Uygx hangi modelden soğudun ona göre bizde almayalım o modelden biri bu mesaja şaka desin saka
quote:Orijinalden alıntı: Uygx hangi modelden soğudun ona göre bizde almayalım o modelden haykırarak güldüm :D
quote:Orijinalden alıntı: NeverJames quote:Orijinalden alıntı: sound_of_silence! kim upladıysa Allah razı olsun görmemiştim ben 6sayfa boyunca güldüm ya 5i 6 olarak görüyo gece klavyeyi görmeden yazdıgımdan fail olmuşum harflerde sorun yokta şu sayılara hala tam gitmiyo elim
quote:Orijinalden alıntı: fiyatlarımızakdvdahildir quote:Orijinalden alıntı: Uygx hangi modelden soğudun ona göre bizde almayalım o modelden ..
quote:Orijinalden alıntı: Uygx Bu kadar uzun süre vurulmaz insan evladı bunu yapamaz biz seni öldü biliyorduk.