< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Model yenileme deki en büyük motivasyonunuz nedir ? (2. sayfa)
-
-
Valla bende merak ettim şimdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arabanin cam motoru, kapi kilitleri veya silecek motoru vs gibi yan sistemleri sorun cikarmaya basladiginda degistiririm. motor sanziman on duzen vs mekanik seyleri bakim yaptirip duzgun kullaniyoruz ama bu yan sistemlerin bakimi vs yok ve arizalari cok ugrastirici olabiliyor,yetkili.servis komple sistemi yenilemeye kalkiyor, illa sanayi.ortamina girmek gerekiyor.ilkokulu becerememis cokbilen gerizekali ustalar birseyi yaparken birseyi.bozuyor, kapi tirnakalari kiriliyor vs vs.
bunlar sorun cikarmaya basladiginda benim icin beni sat sinyalidir.
gencken sanayi ortamini cok severdim amma simdi o insan profiline selam vermek bile canimi sikiyor acikcasi.o.profilin arabami ellemesi beni arabamdan sogutuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 12 Kasım 2022; 20:53:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Borsa bende ancak 8-9 ay olmuştur girdiğim ama takip ettiğim kadarıyla bugüne kadar girmeyerek ben yanlış yapmışım, yaş 40 ,keşke 20 lerinden itibaren toplamaya baslasaymisim.
İnsanlar TL de para tutmak istemiyor, döviz getirmiyor, faiz külliyen zarar, altın da düne kadar hep yatay gitti, ciddi bir getiri sağlayamadı, doğal olarak insanlar borsaya hisseye yöneldi.
Kkm ve düşük faiz sürdükçe borsa daha da artacak.
Ben de kendime göre bir portföy yaptım ama 1 sene sonra ne olur tabi ki bilemem.ama beklentisi olan hisselerde gayet güzel karlar yakalabiliyor.
Kader kısmet tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç alırken prestij, konfor gram umrumda olmaz. Arkadaş çevremde geyik derisi seven geyik çok, sevmiyorum öyle ben.
Araba mümkün olduğunca mekanik olacak, uzun yolda 2-3 saat 200+ sorun çıkarmadan gidecek, virajlarda acaba kıçını bırakır mı korkusu yaşatmayacak, sürücünün sanki bir organıymış gibi hareket edecek. Garajda şu an 16 arabam var bu istediğim özellikleri karşılayan sadece 3 aracım var geriye kalanını arkadaşların ısrarı yüzünden aldım.
İsterse dünyanın en hızlı 0-100 yapan arabası olsun bana farketmez, benim meselem uzun yol. Mesela beni tanıyanlar bilir, 2016 911 Turbo S var garajda yatıyor, çok performanslı makine lafım yok ama uzun yolda 200+ süratlerde seke seke gidiyoruz ne anladım ben o işten?
Babamda 2021 S500L var onu da sevmiyorum, yüksek süratte giderken arka tekere yön veren aksler yüzünden direksiyon tepkileri çok geç kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 14 Kasım 2022; 20:55:8 >
-
troll ? ironi ?
-
😂😂 yok değil, daha önce açtığım konuları araştırabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: ghostikitroll ? ironi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de tamamen tl de kalmayıp eldeki tl den olmamak için alıyorum arabayı. Arabamı geçen hafta 325 bin liraya sattım, kaporasını verdiğim arabanın teslimatını bekliyorum. Proforma yolladılar bugün, yarın bankaya gideceğim kredi için. Bundan 1 sene sonra kazandığımız paraya göre taksit düşük kalacak. Yeni evlendik, en azından parayı bir yere bağlayalım diye alıyoruz.
S500'le ilgili... Hızlı,güçlü veya ağır bir arabada dieksiyon pozitif olduğunda, yani hızlı merkezlediğinde arkada sağ-sol yönünde bir sallanma oluyor. Mesela u dönüşü yapılıyor, 120° gibi direksiyon bırakıldı, kendi toplasın ki daha konforlu olsun... doğru sürüş... ama tam şeridi bulurken, önde hisedilmez, arkada bir sallanma olur.
Tamamen yolcu konforu odaklı, yoksa arka akslar sorun değil, istenirse daha pozitif bir direksyon yapılabilir. Galiba S500L'yi şoförün kullanması gerekiyor :) Mercedes'in büyük bütün modelleri direksiyonu yavaş topluyor bence. Benzer şekilde ilk tepki de yumuşak : aksiyon-reaksiyon.
-
Aynen doğru bunları ben burada yazdığım zaman çok tepki alıyordum, bilen birileri nihayet çıktı. Sadece arkadaki sallanmasına laf etmedik diyelim eyvallah ama tepki geç veriyor, tamam bir Ferrari gibi 3-4 derecelik açıyla 60 derece(!) viraja girmesini beklemiyorum ama neredeyse yarım tura yakın döndermek gerekiyor direksiyonu ani hareket edebilmek için.
Babam yaşı gereği şöforle kullanıyor ama ben kendimden başkasının kullandığı arabaya binemem tedirgin olurum. Bir de sadece arka koltukta oturduktan sonra makyajsız V222 S500 ile çok bir farkı kalmıyor zaten arabanın. Hatta makyajsız V222 kasa S'ler daha iyi bence hiç değilse 3.0 hacimde EQ Boost denen zırvalık yok bu sayede 4.7 cc'lik motor hacmini hissedebiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 15 Kasım 2022; 9:28:52 > -
b6 passat 2.0 tdi ye biniyorum,10 sene daha binerim.
arsa almak en mantıklısı bu devirde.icine ek dik,emeklilikte yerleş Köye
kralsın
bu devirde araba yenilemek gereksiz külfet bana göre
paran çoktur o ayrı tabi
araba al sat işi eğer kendine ait sabit araban varsa paranın değerini koruması için uygun yöntem. fakat kendi arabayla o işi yapıyorsan üstüne sürekli para ekleyeceğin için safi zarar.
parayla mutlaka birseyler almak lazım. ev arsa veya anlıyorsan borsada kağıt, ticaret
ama araba değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 15 Kasım 2022; 10:9:6 >
Hangi oyun bu ? Muhtemelen yaş 15-16
Açtığım konulara forumda bakabilirsiniz, Kayseri'deyseniz buyurun garajı gezelim misafir ediyim sizi.
-
bunu yazdığına öyle bir pişman olursun ki ağlamanın sesi istanbuldan kayseriye duyulur
En erişilebilir ,keyifli ve sorunsuz premium tadı alabileceğimiz araç nedir sizce ? Biz fakirler için yani bütçe 700 -750 bin desek.
Bende sanırım model yenileme olayını rafa kaldırdım gibi ,yaş 40+, 2 evlat var, iyi kötü biseyler başardık ama onlarin geleceğine yatirim yapmak daha dogru geliyor. Varsa arsa tavsiyesi de alabilirim
aracimdan da memnunum, km. Olarak henüz 75 bin de zaten. Sorunsuz Japon, yürütme maliyeti düşük. Gerçi alacağım araçta yine Japon corolla yada civic olacaktı ama işte bakalım.
En azından seçimleri kesin bekleyeceğim, sonrası duruma bakacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 15 Kasım 2022; 20:57:59 >
b6 pasaati yenilemeye kalksam minimum 600 bin ister üstüne. değmez.
seçim sonrası birsey değişmeyecektir sanmıyorum
muhalefetten umudum yok. forumu basmış kk trollerini görünce büsbütün kayboluyor.
arsa olarak yaşamayı planladığın yer,memleketin vs yakin bir koy olabilir
ben adanada yayladan ev aldım mesela.senenin 7 8 ayı orada kalırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 15 Kasım 2022; 21:23:16 >
Bu cevabı 15-16 yaşındaki birisii yazmaz. Muhtemelen 12-13 yaşındasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X