önceden daha yoğun uzun yol yaptığım için dizel otomatik tercih etmiştim halen de bu aracı kullanıyorum , bununla birlikte mevcut kullanımım çok kısa mesafe ağırlıklı hale dönüştü ve bu kullanım şekli ile dizel ekonomisi ortadan kalktı Bu doğrultuda bir sonraki aracımı hibrit hatta PHEV olmasını istiyorum ( bir halta yaramayan mild hibrit asla düşünmüyorum) Elbette yeni modeline bana sağlayacağı ek güvenlik sistemleri de araç yenilememi etkileyen majör olmasa da minör parametre. Sonuç olarak yakıt tasarrufu şu an benim için en önemli unsur. Ben A Noktasından B noktasına sorunsuz, güvenli ve mantıklı maliyetle ulaşmak isteyen bir kullanıcıyım. Bazı sürücüler açısından çok önemsenen amortisörlü kaput ( kaç milyon km deneyimim oldu, kaç kere kaputu açtım?) ya da elektrikli koltuk ayarı gibi opsiyonlar benim tercihlerimi zerre kadar etkilemezler. Karın buzun olduğu bölgede Subaru aldım, büyük bagaj gerekli oldu station aldım. Şimdi de kısa mesafe sık kullanımda az yakan araç alacağım |
Model yenileme deki en büyük motivasyonunuz nedir ? (4. sayfa)
-
-
@Podgoritsa gibi hem bilgili hem beyefendi hem de birçoğumuzun hiçbir bilgi sahibi olmadığı konularda paylaşım yapan birini bile ceza almaya, kendini açıklamak zorunda bırakmaya zorlayan bir seviyesizlik. Yapmayın beyler, gerçekten güzel paylaşımlar da yapılıyor, baltalamayın.
-
Adamı tanıyorum trollde değil ironide değil çok arabası var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamı tanıyorum saydığı arabaların hepsi doğru ve telefondan dahi sahip olduğu araçlarıyla ilgili videolar attı merak etme. Ön yargıyla yaklaşma hiç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam gayet net şekilde anlaşıldı zaten. Baştan ister istemez acaba dedim.
Tabi ki forumda böyle değerli, birikimli bireyleri görmek, tecrübelerinden faydalanmak isteriz. Vakit ayırıp yazdığı için de teşekkür ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ustad ne petrolhead i ,KULLANDIĞIMIZ en yüksek motor hacmi 1.6 yi geçmemiştir.
petrolhead bence 3.0 v6 ile falan başlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet konu linklerini içeren mesajı sildirmişsin, ceza süresi doldu şimdi tekrar baştan yazayım sana;
Ben mesajda kimseden teşekkür BEKLEMEDİĞİMİ yazdım, teşekkür beklediğimi nerenden çıkardın bilmiyorum.
Bir önceki mesajımda benim bilgisiz olduğumu yazdın, söylediklerimin aksini ispat edecek delilleri sunduğun an ben senden özür dilemeye hazırım, eğer çevrende 911 Turbo S dilenebileceğin biri varsa binip yüreğin de yeterse 200+ ve 300+ hızlarda bir test et, videoya çek ben de ona göre senin üstün bilgili biri olduğuna inanıyım. Yalnız o hızlarda giderken dikkat et tam depoyu bitirmek 200 Kilometre bile sürmez yani çok yakar, sonra benim yüzümden aracı emanet aldığın kişiye mahcup olmanı istemem.
https://forum.donanimhaber.com/bmw-x5-25d-xdrive-uzun-donem-kullanici-testi--151018526
https://forum.donanimhaber.com/2013-audi-a5-2-0tfsi-quattro-s-tronic-facelift-uzun-donem-kullanici-testi--146830195
https://forum.donanimhaber.com/audi-a6-3-2fsi-quattro-200-000-km-agir-bakim-serisi--145837855
https://forum.donanimhaber.com/range-rover-evoque-coupe-2-0si4-uzun-donem-kullanici-degerlendirmesi--144981382
Şimdi bak bu konulara, bunlar benim bu üyeliğimle paylaştığım konular. Bunun haricinde ki konuları da artık arşivden araştır sana zahmet.
Özür dilemek erdemli ve iyi ailelerden çıkan insanların hareketidir. Senden bu erdemi beklemiyorum kesinlikle tabiatına aykırı bir hareket yaparak özür dileme. Anlamak için ne kadar kabiliyetin var bilmiyorum yalnız bilmeni istediğim bir takım hususlar var.
Herkes senin gibi hayatında sadece Renault-Fiat grubu araçları kullanmıyor.
Alıntı yaptığım mesajındaki üslubundan anladığım kadarıyla, eğitim seviyesi düşük kalmış, ağzında sigara üstünde başında ter kokan birisin. Evli değilsen dikkat et çünkü genelde bu tip insanların eşleri benim lüks araçlarımın camlarının üzerine numaralarını bırakıyorlar bilgin olsun.
Ekstra olarak diğer mesajda da belirtmiştim. Allah versin demişsin; Allah bana veriyor zaten, bende şükrünü edâ etmeye çalışıyorum.
Umarım Allah sana da benden daha iyi kazanç, ondan daha önemlisi kültür nasip eder de aynı seviyede tartışabiliriz.
Ha bu arada, şikayet etmekle tekrar tekrar uğraşma ben direk bölümün yöneticilerini mesaja ekleyeyim.
@kocaballi , @conjure
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 17 Kasım 2022; 15:45:43 >
-
Merhaba dostlar;
Size ilk kez dostlar diye hitap etmemin sebebi ceza yediğimde, arkamdan izime kurşun sıktırmamış olmanızdan kaynaklı. Bu güzel davranışınızın beni onure ettiğini belirtmek isterim. Sizden bir ricam var lütfen Kayseri'ye yolu düşen bana ulaşsın.
Ben burada bu üyelikle olurum olmam mesele değil, isterlerse tamamen üyeliğimi kapatsınlar. Şirkette yüzlerce telefon hattı ve çalışan kişiler var, birinin üzerinden üyelik açar yine devam ederiz evelallah.
Hepinize çok teşekkür ederim. Ne zaman, nerede, neye ihtiyacınız olursa emriniz başım üstüne.
-
Estağfurullah hocam, bu davranışınız ve mesajınız dolayısıyla ben size teşekkür ederim.
Siz ilk olarak mütevazi oluşunuzla saygımı kazanmıştınız ve saçma sapan ithamlara maruz kalmanıza sessiz kalamadım. Sizin varlığınızın onda birine bile sahip olmayıp insanlara üstten bakan ezmeye çalışan o kadar çok insan var ki.
İnşallah yolum düşerse bir çayınızı içip yüz yüze tanışmaktan da çok memnun olurum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başım üstüne beklerim buyurun hem çay çorba içeriz hem de misafirim olup bir kaç gece burada konaklarsınız çok güzel olur.
Maalesef bende artık tahammül seviyemi aştığını düşündüğüm için ezmeye karar verdim, normalde beni tanıyan herkes bilir ki ne forumda ne gerçek hayatımda şimdiye kadar kimseyi ezen biri olmadım. Ama bu sefer işler değişti.
-
Farkındayım hocam hak edene hak ettiği gibi davrandınız.
Forumda çok yazım yok genelde yazılanları takip ediyorum. Malesef çok yönlü kıyaslama yapacak sayıda araca sahip olma imkanım olmadı. Ama 90 model bir araç incelemesi olduğunda da merakla okuyorum aynı şekilde lüks bir araç incelemesi olduğunda da. Olay zengin olmak ya da fakir olmak değil olay saygıdeğer bir insan olabilmek ve diğer insanlara faydalı bilgi sağlayabilmek. İyi günler hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumda hatta op,tt gibi siteler de dahil birçok sitede bilgilendirici konu açan üye sayısı zaten oldukça az. Yüksek segment araçlarda bunu yapan yok gibi hatta. E hazır yapan biri varken istifade etmek adına okumak, soru sormak varken çamur atmak heves kırmaktan başka işe yaramaz.
-
çok teşekkürler hocam,adanaya Hataya gelirseniz haber verin buralardayız. Facebook grubu davetimiz de sonuna kadar geçerli
bu trollere değil de size ceza vermiş olmaları bu forumun ibretlik durumunu gözler önüne seriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X