Şimdi Ara

Modem alıcam yardımcı olurmusunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar iyi forumlar şu anda elimde zyxel p660w t1 v3 modem var ttnetin verdigi ben genelde diablo 3 , wow oynuyorum oynarken lag oluyor dc yiyorum çok aşırı olmaya başladı son zamanlarda bana 4portlu wireless olan fazla pahalı olmayan mümkünse 50 70 tl arası güzel uzun ömürlü dc lag sorunu yaşatmıyacak güzel bir modem arıyorum markalar konusunda bir fikrim yok zyxel olmasında :) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mburha -- 20 Ağustos 2014; 20:01:05 >

• Ekonomik bir modem aradiginiz icin Tp-link markasina bakiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mburha

Selam arkadaşlar iyi forumlar şu anda elimde zyxel p660w t1 v3 modem var ttnetin verdigi ben genelde diablo 3 , wow oynuyorum oynarken lag oluyor dc yiyorum çok aşırı olmaya başladı son zamanlarda bana 4portlu wireless olan fazla pahalı olmayan mümkünse 50 70 tl arası güzel uzun ömürlü dc lag sorunu yaşatmıyacak güzel bir modem arıyorum markalar konusunda bir fikrim yok zyxel olmasında :) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar diliyorum.

N10E
  • Teşekkürler cevaplariniz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardımcı olurmusunuz
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.