Şimdi Ara

Modem/AP hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba a dostlar, yardımınıza muhtacım.

2 katlı 4 odalı bir ev'de bir odayı kiralıyorum. Ev'de bir TTNET modem'i var, üzerinde turuncuyla TTNET yazıyor vs.

Bo modem üst kattaki 2 odadan birinde. Bir katın toplam metrekaresi tahminen 50 desek. Duvarlar kerpiç , az tuğla az beton vs... ev sahibi metal vs. yok diyor.

Ben de access point veya yeni bir modem almayı önerdim. Teknosa'ya gittim bana TP-link W8961ND modem'in işimi hayli hayli göreceğini söylediler. Bugün başka bir Teknosa'da bana access point önerdiler. Kesin çözüm istiyorum diyince ekstra'dan bir AP alman lazım dediler. Ama hangisi daha iyidir bilemiyorum. Sorum: hangisini önerirsiniz? AP'mi yeni bir modem mi? Ve mümkünse 100TL altında bir model tavsiyeniz olabilir mi?

2.Sorum da: Teknosa alınan modem ürünlerinde değişim yapmadığını söyledi. IP yüzünden dedi. Bana ilk balta saçma geldi ama IP yüzünden diyince tabi konuyu çok iyi bilmediğim için birşey diyemedim. Modem veya AP gibi ürün alınca değiştirmede problem çıkarmayan bir yer bilen var mıdır?

Yardımlarınıza teşekkürlerimi sunarım.

• Bence o evde oturma, yıkılır falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) tahmin etmiştim böyle bir cevap geleceğini.

yatağın yanına düşüp cenin pozisyonuna geçicem öyle bir durumda :)

kısa süreli kalıyorum ama yine de internete ihtiyacım var.
  • Sizin modeme mesafeniz nedir ve kullanılan modem marka model
    Bu arada teknosa elemanı sallamış
    Vatana yönelin ana vatanda tp link satmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 3 Eylül 2015; 20:01:02 >
  • benim modemle mesafem 10 metre yok. modemin modeli de tp link td864w.
  • vatan'a yonelin ama vatan tp-link satmaz demissiniz.. tp-link mi almam lazim illa? bu tp-link modelini teknosa'dan biri onerdi. baska bir teknosa'da da sana AP lazim dediler... Vatan'a sorarim.. Veya yaziciogluna isim dusebilir bir ara, orasi guvenilir mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetwarrior

vatan'a yonelin ama vatan tp-link satmaz demissiniz.. tp-link mi almam lazim illa? bu tp-link modelini teknosa'dan biri onerdi. baska bir teknosa'da da sana AP lazim dediler... Vatan'a sorarim.. Veya yaziciogluna isim dusebilir bir ara, orasi guvenilir mi sizce?

Yazicioglu civarinda bir tek eksen bilgisayar ucuz
    Ama onlarda iade durumlarinda sıkıntı cikariyor
    Tp link almanizda sart degil
    Siz yine vatana yonelin
    Butce nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında 120TL civarı birşey buranın bütçesi. Herhalde öyle yapıcam, olmadı bir AP alırım taşınırken de satarım.. internetsizlik tak etti canıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetwarrior

Aslında 120TL civarı birşey buranın bütçesi. Herhalde öyle yapıcam, olmadı bir AP alırım taşınırken de satarım.. internetsizlik tak etti canıma.

http://www.akakce.com/router/en-ucuz-asus-rt-n12-fiyati,2336650.html
  • geç oldu ama pek sık girmiyorum, teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.