Şimdi Ara

Modem Arayüz Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AirTies Air 6372 Modemim Var Arayüze Girebiliyorum Fakat Kablosuz Ayarlarına Girmeye Çalıştığımda , firewall , mac filtremelere falan giremiyorum sayfa yükleniyor diyor ve sonra sayfa zaman aşımına uğradı diyor bi fikri olan var mı ?

• Merhaba,

Modem'e reset atarak denermisin ?

Ek olarak, farklı browser ile de deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @_SaMeT_@

AirTies Air 6372 Modemim Var Arayüze Girebiliyorum Fakat Kablosuz Ayarlarına Girmeye Çalıştığımda , firewall , mac filtremelere falan giremiyorum sayfa yükleniyor diyor ve sonra sayfa zaman aşımına uğradı diyor bi fikri olan var mı ?

Modem de kablosuz ayarlara girmek için 2. bir arayüz var öyle ayalanmıştır.

192.168.1.254

192.168.2.254

192.168.1.100

192.168.2.100

bu ip adresleriyle tekrar deneyiniz..

Eklenti : 192.168.1.253 / 192.168.1.101 de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 10 Aralık 2011; 0:57:46 >
  • 192.168.2.1 ile girermisin
    bide modemin Cdsi falan varsa daha çok yardımcı olur
  • Kronik problemi bu cihazın. internet explorer ve hatta Google chrome ile sorunlu bir arayüzü var.

Arama sonuçlarında çıksın diye yazıyorum; Airties 6372 kontrol paneline, web arayüzüne sorunsuz girip wireless ayarlarını dahi yapabilmke için Firefox kullanmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Kronik problemi bu cihazın. internet explorer ve hatta Google chrome ile sorunlu bir arayüzü var.

Arama sonuçlarında çıksın diye yazıyorum; Airties 6372 kontrol paneline, web arayüzüne sorunsuz girip wireless ayarlarını dahi yapabilmke için Firefox kullanmalısınız.

yok girilmiyor hocam sabahtan beri arayüze girmeye çalışıyorum . Mozilla da işe yaramıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber Modem Telefon Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.