Şimdi Ara

modem ayarlarina neden giremiyorum.bi el atın arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zyxel prestige 600 serisi bir modemim var ustunde tek port var. yaninda bir switch var bu swtiche 2 bilgisayar baglaniyor,switch modeme baglaniyor ve bende o sekilde internete baglaniyorum. ben modemin ayarlarina yani zyxel dehttp://192.168.1.1 ile girilen modem ayarlarina girebilmek icin brwosera bu adresi giriyorum bekliyorum ama bi türlü giremiyorum. Nedendir bir fikiri olan varmi? Acil yardim lutfen yaw deli olacam. o kadar adsl aldik port forwarding yapip somurucem emule'u modem ayarlarina giremiyoruz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrim -- 27 Kasım 2005, 16:28:09 >

• Modemini resetle öyle gir.Ayrıca bazı modemlerde bu numarayı sadece brovser'a yazmak yeterli olmuyor.Ben bir modemle karşılaşmıştım.İp numarası olarak modemin ayar numarasının yani bu brovser'a girdiğim numarayı girmek durumunda kalmıştım.Tabiki sen modemin rehberin de ne yazıyosa onu dene.Baktın olmuyor modemin de sorun vardır.Ayrıca değişik broverser'lada gir örneğin opera veya mozilla.İnternet explorerda da sorun olabilir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1sTLee -- 27 Kasım 2005, 16:28:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: İsTLee

Modemini resetle öyle gir.Ayrıca bazı modemlerde bu numarayı sadece brovser'a yazmak yeterli olmuyor.Ben bir modemle karşılaşmıştım.İp numarası olarak modemin ayar numarasının yani bu brovser'a girdiğim numarayı girmek durumunda kalmıştım.Tabiki sen modemin rehberin de ne yazıyosa onu dene.Baktın olmuyor modemin de sorun vardır.Ayrıca değişik broverser'lada gir örneğin opera veya mozilla.İnternet explorerda da sorun olabilir yani.

ya işte şu anda başında bulundugum bilgisayarda mozilla ve explorer var. ikiside açmıyor şu anda. ama bazende açılıyormuş(bilgisayar arkadaşında). yani kafasına göre takılıyor anladıgım kadarıyla. acaba problem gerçekten modem de mi ki...

bu arada bu modem ayarlarina default gateway numarasiyla mi giriliyor yoksa ip numarasiyla mi? ben default gateway diye biliyorum o da 192.168.1.1.

• 10.0.0.2 - 10.0.0.1 - 192.168.0.1 - 192.168.1.1 bunlar standart modem ipleri bunları dene olmassa eğer modemi resetle arkasında reset diye bi yer vardır. Aç/Kapa sonra yine bu ipleri dene. Ben 10.0.0.2 default ipsini bu olarak biliyorum ama sen yine bir bak.
  • güc kablosunu sök tak ondan sonra bi dene ip ye ulaşmaya...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.