ttnet te verdiği modem sagemcom fast 2964 verdiler fibernet 24 mbit kullanıyorum ama wifi memnun değilim kopma olmuyor ama bir kaç kişi bağlarsa hızı düşük ve cep telefonda youtube whatsap cok geç takılmalar oluyor apple 5s tablet air htc desire 500 ve laptop dell var bunları wifi baglıyorum son olarak kablolu masa üstü baglı ...
bunu cözüm ne önerirsiniz modem yenisi mi almak yoksa siz söyleyin..
yardım için teşekkürler...
5760 Modeli var airties onu alabilirsin. sonra bir sorun kalmayacaktır. hem dual band bende 1600 mbps. bir araştır istersen. birde asus ac68u modeli var. 2 sinden birini alabilirsin. sorunun çözülecektir.
bunu araştırıyordum airties 5760 güzel gibi asus da güzel bunu alsam işine yarar herhalde airties 5650 var nasıl o ona sıkıntı olur mu
ank_rambo
kullanıcısına yanıt
herhangi bir sıkıntı olmaz. ama dualband alırsan en azında tablet ve iphone'da daha iyi verim alırsın. 5760 alabilirsin. bildiğim kadarı ile sorunsuz bir cihaz. bütçene göre seçim yap al :) kafan rahat olsun. En iyisi paranın yettiğidir. :)
tamam çok teşekkürler yardımı dokundu inşallahalacağım airties 5760 karar kıldım...
quote:
Orijinalden alıntı: ank_rambo
tamam çok teşekkürler yardımı dokundu inşallahalacağım airties 5760 karar kıldım...
airties zaten sorun yaşatmaz herhangi bir kronik sorunu yoksa işini iyi yapar.
hayırlı olsun asusun modeli baya tuzlu bende almazdım şahsen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme