Şimdi Ara

Modem DSL girişine telefon kablosu takıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle modemlerle ilgili pek bir şey anlamadığımı belirteyim, kullandığım modem Airties_Air5650. Birkaç gün önce başka bir şehre taşındık ve internet bu gün bağlandı. Ancak birkaç saat sonra fark ettim ki internet hızı aşırı yavaş (önceki evde 12 Mbps hızım varken şu an 1-2 Mbps hızım var).

Az önce fark ettim DSL girişindeki kabloya içinde 2 tel bulunan telefon kablosu takılmış, daha önce DSL kablosuna hiç bakmadım ancak modemle bilgisayar arasında 8 telli kablo bulunurken modemden çıkan kabloda sadece 2 tel bulunması garibime gitti, Google'da DSL kablosu örneklerine baktım ama pek bir şey bulamadım. Bende burada uzman kişilere doğrulatmak istedim.

• Telefon hattından gelen kablo 2 tellidir.
  • Doğruladığınız için teşekkürler. 1 - 2 Megabyte'larla yapılan bilgi aktarımlarının sadece 2 ince kablo üzerinden olması gerçekten ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pyrotron P kullanıcısına yanıt
    Türkiyede kurulan sistem 2 tellidir, almanyada 4 tellidir. Bu iki telli bakır kablodan g-fast ile gigabit hızlara ulaşılabiliyor. Tabii burda asıl mevzu kablo kalitesi, kablo uzunluğu. Fiberde uzunluk dert değilken bakır kabloda uzunluk arttıkça hız düşer. Çevresel etmenlerden çok etkilenir.

Sizin durumunuza gelecek olursak artık köylerde bile en azından 16 megabit verilebiliyor. Siz kablolarınızı bir kontrol edin binanın altındaki kutudan daireye kadar olan kısmı. Eğer sağlamsa yapacak bir şey yok telekomun elinde geri kalan herşey
  • Evet, standart telefon hatti 2 telli oluyor ki zaten bu apartman giris ankastre den sizin dairenize kadar data iletir, dedikleri gibi hiz kapasitesi yuksektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem adaptörü
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.