Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorunum var evime 14 kameradan oluşan bir kamera sistemi döşedim. Dvr Cihazı ( Kart Değil ) İle hepsi birbirine bağlı. Cihazın ayarlarını yaptım ve yerel ağ üzerinden hepsine erişebiliyorum. Sonra dışarıdan erişime ihtiyaç olduğu için uzun bi süre araştırma yaptım fakat modemimi dışarıya acamadım. Elimde 2 modem 1 Router var.
Normalde Tenda router , Zte modem'den aldığı kablolu wan bağlantısını wifi olarak eve yayıyor.Router'dan denedim internette ne yazıyorsa ayar olarak yaptım. Olmadı. Tp'linkden yaptım olmadı. zte yaptım olmadı.Size sormak istediğim İnternette birçok bilgi var dvr bağlantısı yapmakla ilgili. Fakat dışarı acılan bır modemde ip adresini(www.ipadresim.com) yazınca dış ağdan da olsa arayüze girmez mi ( Firewall vesaire ayarlıysa ) . Birde routerdan portla yönlendirdiğimizde yinede ulaşılabilir mi kameralara ? . Sadece uzaktan arayüze ulaşmak için ne gibi ayarlar yapılması gerek ( Sitede yazanlar olmuyor )
Tp'link in tam modeli TD-W8950ND Bunu bana deneyip oluyor deyip anlatabilecek bir arkadaş varmı aramızda ?
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim Hepinize iyi günler dilerim.
aynen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme