AirTies 206v4 Modemim var Telefonum ve bilgisayarımdan giriş yapıyorum Telefondan girdiğimde bilgisayarın indirme hızı vs.vs. düşüyor ikiside eşitleniyor. bu eşitliği kaldırma imkanımız var mı? Mesela 8mbinternetim benim 6 mbps bilgisayara alabilmek 2 mbps telefona ? Yardımcı olursanız teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: m0rfnLy AirTies 206v4 Modemim var Telefonum ve bilgisayarımdan giriş yapıyorum Telefondan girdiğimde bilgisayarın indirme hızı vs.vs. düşüyor ikiside eşitleniyor. bu eşitliği kaldırma imkanımız var mı? Mesela 8mbinternetim benim 6 mbps bilgisayara alabilmek 2 mbps telefona ? Yardımcı olursanız teşekkürler. İkisini aynı andamı kullanıyosun.
quote:Orijinalden alıntı: XpressMusic34 Bazı modemlerde hızı bölme vardı ama hatırlayamadım tam. QoS tan bahsediyorsun Her modemde yok o özellik trafik eşleme sınırlandırma vb.. 2si aynı anda neti kullanıyorsa hızı tabiki düşer..
quote:Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam quote:Orijinalden alıntı: XpressMusic34 Bazı modemlerde hızı bölme vardı ama hatırlayamadım tam. QoS tan bahsediyorsun Her modemde yok o özellik trafik eşleme sınırlandırma vb.. 2si aynı anda neti kullanıyorsa hızı tabiki düşer.. İkisi aynı anda bağlandığında internet hızı yüksekse pek bişey fark etmez ama düşünsene 1mbit bağlantıya 4 kişi giriyor. Sayfalar açılmaz herhalde.
quote:Orijinalden alıntı: XpressMusic34 quote:Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam quote:Orijinalden alıntı: XpressMusic34 Bazı modemlerde hızı bölme vardı ama hatırlayamadım tam. QoS tan bahsediyorsun Her modemde yok o özellik trafik eşleme sınırlandırma vb.. 2si aynı anda neti kullanıyorsa hızı tabiki düşer.. İkisi aynı anda bağlandığında internet hızı yüksekse pek bişey fark etmez ama düşünsene 1mbit bağlantıya 4 kişi giriyor. Sayfalar açılmaz herhalde. Bizim abiler vardı üni okuyan öğrenci evi.. 2mbit internet var 5tanede bilgisayar vardı Adam faceden yazdıgı 5dk sonra geliyordu bana Arkadaşın evine gittik LAN dan oyun oynıcaz.. 1mbit interneti var toplam 4 laptop baglandık