Bildirim
modem iadesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de ayni dertten muzdaribim. 15 Ekimde bağlattırdım modem de verdiler aynı gün. Sorunu ise yerel ağda dosya paylaşamamam. Modemden kaynaklı zira iki modem değiştirdim bundan önce default ayarlarla bile çalışırken bu modemde hiç bir cihaz bir birini göremez oldu. TP-Link 9970 verdikleri modem.
Değiştirebiliriz ama iade olmuyor diyolar. Hakem heyetine başvuracağım başka bir yol yok görünmüyor maalesef.
Başka bir yol yordam bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum. -
Ben değiştirdim sıkıntısız çalışıyor şuan. Ama müdürlük çalışanları ile kanki oldum bu zaman diliminde kanki olduğum için de yardımcı oldular baya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size hayirli olsun o zaman. Ben değiştirmek değil, iade etmek istiyorum. Böyle dandik bir modeme para vermek istemiyorum. DNS değiştirememek nedir? -
İade isteğimi benimde kabul etmediler ancak değiştirdiğiniz her modem için 14 gün süre veriyorlar. Bunu kullanıp bıktırma politikası uygulayabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mantıklı, aklıma da gelmedi değil. Bir deniyelim bakalım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X