Şimdi Ara

Modem ile Extender Arası Hız Düşmesi Tavsiye Gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zyxel DX-3301 modem ve tplink re650 extender kullanıyorum reel bağlantı hızım 95mbps ancak extender ı modemin dibine dahi koysam en fazla 85mbps alabiliyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 17 Temmuz 2024; 11:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yanıt verirse memnun olurum

• senin esas sorunun aslında modemden sonra extender kullanıyor olmak. modeme eth ile bir extender bağlayıp bu extender ile diğer ikinci bir extender'i onemesh veya easymesh ile birbirine bağlayacak olmak daha iyi netice verir ama en iyi çözüm cihazlar konumlandırmadan sonra birbirini açık olarak görmüyor ise o cihazları eth ile birbirine bağlayacak olmak gerçek çözümdür.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Hocam extender ı üçlü uzatma ile modemin 30cm yakınına getirip denedim aralarında 10mbps gibi bir fark kabul edilir seviyenin üzerinde bana göre. Extender üzerinde yüksek hız modu var burada 2.4ghz ten 5ghz ve 5ghz ten 2.4ghz olmak üzere iki seçenek var otomatik yönetim dışında her ikisini de denedim fark aynı şekilde sorunu birde ethernet kablosu bağlayıp deneyim bakalım sonuç değişecek mi. Yanıtladığınız için teşekkür ederim.

• Svideoz kullanıcısına yanıt

merhaba,extender i modeme ethernet ile bağla,ama varsa gigaport kullan.extender ı kurarken ya 2.4 ü devre dılı bırak yada cihazlarda 2.4 ü sağ clik ile unut diyerek sadece extender den 5ghz den bağlan.ama 5ghz ac1200 800mbps üstü değilse sorun devam edebilir.ayrıca 10 mbps internet simetrik olmadığından bağlantı wifi olduğu için kayıp normaldir.

saygılar...................................

• multisongohan M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Svideoz kullanıcısına yanıt

saygılar.....................

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.