Şimdi Ara

Modem'in Bobin Değişimi Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AirTies Rt-205 modelinde bir adet kablosuz modemim bulunmakta.
    Geçen gece modemi açtığımda ışıkların hiçbiri yanmadın.
    İçini açıp baktığımda bir adet bobinin eridiğini gördüm.
    Ve bobini yerinden söktüm. Şimdi

1. bu bobinin aynısını bulabilir ve takabilirmiyiz?
    2. bunu elektronikçiler uğraşırmı?
    3. neden dolayı bobin erimiş olabilir?

Modem'in Bobin Değişimi Olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycelebi -- 22 Kasım 2010; 12:42:00 >

• Bence on off la alakali olabilir ilk kez boyle oluyorsa eger
  • Nasıl anlayamadım tam olarak
  • Pek anlamam ama yapistirici olabilir. Yansa orasi siyah olur. Elektrik gelmiyorsa on/off swicthde veya ordaki bir parcada sorun oluyor kanaatindeyim.
  • Hocam o erimemiş, orada gördüğünüz silikon yada benzeri bir yapıştırıcı. Eğer modemin hiç bir ışığı yanmıyorsa besleme katında problem aramak gerekir. on/off switcini kontrol edin balangıçta. rapid üzerinden beklemeden dosya indirmek için sürekli modem reset atıyorsanız switch dayanamamış olabilir.
  • Adaptörü kontrol edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Adaptörü kontrol edin

+1

çünkü bu çakma ve uyduruk airtieslerin beslemesinde hiç bir mosfetli ve veya entegreli regülasyon bulunmamakta.
  • bu sorun çoğu airties modemde var. kaynağı genellikle elektrik kesilmeleri ve ne yazıkki düğmeden kapatıp açmak. madem işe yaramayacak neden koymuşlar on-off u bilmiyorum. airties bu konuda başarısız fakat eğer garantisi varsa 1 e 1 değişim yapıyorlar. hatta ellerinde o medelden yoksa üst model bile veriyorlar.
  • Garantisi bitmişti. Kendi yöntemlerimle çözemedim sanırım çöpe gidicek oradaki bobini söktüm. Fakat şuan ne yapıcağımı bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.