arkadaşlar airties rt204 modem almıştım. sorunsuz şekilde 2 ay kullandım (kablosuz) ancak internet hızının 4 mpbs hızına otomatik çıkmasıyla internette kesilmeler başladı. torrentten dosya indirirken kesilmeler çok oluyor. modem ayarlarında kanal değişikliği yaptım denemediğim kanal kalmadı gene kesilmeleri yaşıyorum. internette araştırdım aynı sorunları yaşayan bir sürü kullanıcı var. şimdi bana ne onerirsiniz? kanal değişikliğimi yapayım gene? (en güncel firmware ler yuklu bilg. da) yoksa yeni bir modem mi alayım? eğer öyleyse hangi kablosuz modemi onerirsiniz? 100-200 tl arası bir fiyata modem bakıcam eğer oneriniz buysa. teşekkürler.
arkadaşlar airties rt204 modem almıştım. sorunsuz şekilde 2 ay kullandım (kablosuz) ancak internet hızının 4 mpbs hızına otomatik çıkmasıyla internette kesilmeler başladı. torrentten dosya indirirken kesilmeler çok oluyor. modem ayarlarında kanal değişikliği yaptım denemediğim kanal kalmadı gene kesilmeleri yaşıyorum. internette araştırdım aynı sorunları yaşayan bir sürü kullanıcı var. şimdi bana ne onerirsiniz? kanal değişikliğimi yapayım gene? (en güncel firmware ler yuklu bilg. da) yoksa yeni bir modem mi alayım? eğer öyleyse hangi kablosuz modemi onerirsiniz? 100-200 tl arası bir fiyata modem bakıcam eğer oneriniz buysa. teşekkürler.
airties rt204 tavsiye etmiyorum...
slm. rt-204 kablo ile sorun yapmıyorsa. 1 adet tp-link 5110g access point al. bağla modeme bütün wifi problemlerin kökünden çözülsün. yeni modem alırsanda kopmalar olabilir. büyük ihtimalle wifi sinyalini bozan birşeyler var yakınında.
tp-link 5110g alırsam, modem yanında sinyal bozucu cihaz olsa bile aynı sorun olmaz mı?
quote:
Orijinalden alıntı: arcani
tp-link 5110g alırsam, modem yanında sinyal bozucu cihaz olsa bile aynı sorun olmaz mı?
5110g 26dbm=400mw gücünde çıkış yapan bir cihaz olduğu için. çevreden etkilenme olasılığı minimumdur.
quote:
airties rt204 tavsiye etmiyorum...
utorrent kullanıyorsan airtiesi ara boyke bir sıkıntısı var netde baktım bir suru sorun yasayan kulanıcı var de ve cihaz degıstırmelerini iste
airties ı da arıcam, 5110g yide alıcam duruma göre, ama bu ürünü alırsam sorun kesin hallolur mu? boşuna para vermek istemiyorum ve param yansın istemiyorum (airties rt204 modem aldığımda olduğu gibi)
quote:
airties ı da arıcam, 5110g yide alıcam duruma göre, ama bu ürünü alırsam sorun kesin hallolur mu? boşuna para vermek istemiyorum ve param yansın istemiyorum (airties rt204 modem aldığımda olduğu gibi)
slm. tekrar ediyim eğer rt-204 modemi ethernet kablosu ile kullanırken torrent, download, ıvır - zıvır v.s. bir sorun yaşamıyorsan. benim sana önerdiğim ürün wifi problemini kesin çözer. yok ama modemini kablolu olarak kullanırkende sorunların varsa ürünün hiçbir yararı olmaz.
utkan hocanın tavsiyesi ile 5110g aldım şu an kullanıyorum. harika. kesinlikle tavsiye ederim. evin her köşesinden kesintisiz cayır cayır bağlanıyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: Anadolu
utkan hocanın tavsiyesi ile 5110g aldım şu an kullanıyorum. harika. kesinlikle tavsiye ederim. evin her köşesinden kesintisiz cayır cayır bağlanıyorum :)
parasının hakkını verir 5110g. inan bende sıkıldım aynı cihazı tavsiye etmekten ama emsal yok mecburen sürekli bunu tavsiye ediyorum. sanki prim alıyormuş gibi hissetmeye başladım kendimi
bende arkadaşlarıma katılıyorum :)
arkadasın tavsiye ettiği cihaza bk bi dene sorun tamamlanabilir
quote:
Orijinalden alıntı: utkanizmit
quote:
Orijinalden alıntı: Anadolu
parasının hakkını verir 5110g. inan bende sıkıldım aynı cihazı tavsiye etmekten ama emsal yok mecburen sürekli bunu tavsiye ediyorum. sanki prim alıyormuş gibi hissetmeye başladım kendimi
valla niye özellikle bu cihazı ısrarla tavsiye ediyorki demedim desem yalan olur. ama prim konusunu düşünmedim :) maşallahı var şimdilik.
tavsiyenize uyarak alacağım . İnşallah söylediğiniz kadar vardır :D
bu arada ben bunu alırsam hem ps3 te hem pc de hem telefonda kullanacağım. yeterli olur değil mi ? ayrıca Tp-link TL-WA701ND 150M Access Point ile de kıyaslanmış sizce hangisi daha yeterli ? benim internetim fiber değil dolayısıyla müthiş bir performansa ihtiyacım yok yani 8mbite kadar hızda hangisi daha iyi performans sağlar ? teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: afrogs08
bu arada ben bunu alırsam hem ps3 te hem pc de hem telefonda kullanacağım. yeterli olur değil mi ? ayrıca Tp-link TL-WA701ND 150M Access Point ile de kıyaslanmış sizce hangisi daha yeterli ? benim internetim fiber değil dolayısıyla müthiş bir performansa ihtiyacım yok yani 8mbite kadar hızda hangisi daha iyi performans sağlar ? teşekkürler.
5110g 8-9 kablosuz kullanıcıda sıfır sorunla çalışıyor. 10 kullanıcıdan sonra biraz sıkıntılar oluyor ki o da normaldir. 22 mbit hıza kadar kesinlikle 5110g alın sinyal çekmedi bağlantı koptu ıvır zıvır uğraşmayın.
çok teşekkürler önerinizi dikkate alacağım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme