Şimdi Ara

Modem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dubleks ev için öneriniz nedir ? şuanda TP-LINK TD-W8961N kullanıyorum ama üst katta internet çekmiyor gibi bir şey hatta salon dışında doğru düzgün çekmiyor bir de bu modemi 2senedir kullanıyorum ve bir yere gitmediğim sürece sürekli açık son zamanlarda dikkatimi çekti modemin üzerinde belli yerinde sararmalar olmuş neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytullahbkc -- 21 Ocak 2016; 21:30:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beytullahbkc

Dubleks ev için öneriniz nedir ? şuanda TP-LINK TD-W8961N kullanıyorum ama üst katta internet çekmiyor gibi bir şey hatta salon dışında doğru düzgün çekmiyor bir de bu modemi 2senedir kullanıyorum ve bir yere gitmediğim sürece sürekli açık son zamanlarda dikkatimi çekti modemin üzerinde belli yerinde sararmalar olmuş neden olabilir?

Merhaba,
    Dubleks ev için en iyi çözüm diğer kata router/AP takmak olacaktır. En iyi modemi alsanız bile bence bu şekilde çözmek daha verimli olur. Kullanmakta olduğunuz internet hızınız nedir?
  • Normalde 16mbit Ttnet kullanıyorum 2-3ay öncesine kadar istediğim gibi kullanabiliyordum ama son zamanlarda internete zor girer oldu. Bu arada o dediğiniz işlemi nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beytullahbkc B kullanıcısına yanıt
    Modem eğer arada bir yerde iyi çekiyorsa menzil arttırıcı alarak çözebilirsiniz. Ama gördüğüm kadarı sizin modemde de sorun var.

Asus RP-N12 alıp ortamala çeken bir yere koyarsanız interneti uzağa iletir.

http://www.hepsiburada.com/asus-rp-n12-n300-roaming-ozellikli-evrensel-menzil-arttirici-medya-koprusu-access-point-pm-bd803561

https://www.asus.com/tr/Networking/RPN12/

• erkange E kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkür ederim modemimihttp://www.istanbulbilisim.com.tr/tp-link-td-w8970-300mbps-n-kablosuz-4-port-gigabit-2xusb-wps-ewan-fiyati,52928.html bunun ile değiştirmeyi düşünüyorum öneriniz nedir ? ayrıca bu dediğiniz menzil arttırıcıyıda merdivenlerin o tarafa kurup üst kattada rahatlıkla internete girebiliceğimi düşünüyorum
    modemi ayrı alacaksanız direk ASUS DSL-N17U alın hepsiburada.com dan bence. Yanında RP-N12 hediye olarak geliyor.
    Birçok elektronik cihazda yanıcı olan akrilonitril bütadiyen stiren (ABS) kullanılmaktadır. Yanıcı olması nedeniyle karıştılan alevlenme geciktiriciler, hemen hemen her zaman brom içerdiğinden ve brom, zaman içinde bozulup oksitleşerek sarardığından bu etki oluşmaktadır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Modem tavsiyesi...
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erkange E kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkür ederim yakın zamanda değiştirmeye niyetim var
  • BlindGuardianNN kullanıcısına yanıt
    o zaman benim modemimde sıkıntılar
    olur ya öyle zamanla sıkıntı değil yani elektronik cihaz sonunda aman aman bir kaliteyede sahip değil, ihtiyacına göre al birtane gidip konuş alacağın yerle durumu izah et, ev 2 katlı vsvs ona göre ayarlarlar , o bozuluncada başka alırsın, böyle devam ediyor işte, herkes için böyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.