Ttnet internet bağlatıcam evime engelli kullanıcılar için indirim yapıyorlarmış 24mbit 35gb + sınırsız 35gb dolunca 8mbit e düşecek hız 51 tl aylık gibi bir şey söylediler +Modem eklerlerse 8tl de modem parası olucak 59 lira civarın da fatura gelecek 24 ay taahhütlü
Modeme 192 tl istiyorlar anlayacağınız
Ben yeni bir modem kendim alsam 100-130 lira civarın da bunların modemini almak istemiyorum hem üyelik yapıyoruz hem de modemi kitliyorlar beni tatmin edecek kadar ev için de çekmeli ev 120-130 metre kare yaklasık Öneriniz varmıdır kullandıklarınızdan
İyi forumlar
80 tl ye gidip td 9970 v3 modem bulabiliyorsunuz letgo üzerinden 0 ayarından onlardan alın ama benim evim 70 metre kare olmasına karşın modem salonda oldugundan yatak odasında felan cekmıyor eğer iyi çekim alanı istiyorsanız yanına mutlaka bir wifi extender almanız şart
Wifi extender nedir bilmiyorum ama router var komsudan ethernet kablosuyla cektigim neti evde dagitiyordum router ile modemin portundan yine ayni sekil ethernet kablosu çekince o router aktif olur mu ?
hocam ttnet e bulaşmadan önce şurayı bir inceleyin fiyatlar daha uygun gibi ve taahhüt sıkıntısı yok. adsl/vdsl için kendiniz hizmetler için uyumlu modem alabiliryorsunuz. fiber için kendileri modem veriyolarmış.
Teşekkür ederim size öneri için her zaman hızır gibi yetişiyorsunuz ama ilk defa duydum bu netspeed i bulaşmak istemiyorum ttnet yine daha güvenilir olacaktır.
Teşekkür ederim Modem için o zaman tenda yı öneriyorsunuz kullandınız mı yoksa yorumlardan felan mı önerdiniz ?
Kurulumu ttnet ekibi geldiğin de bu modeme baglantıyı kendileri mi yapacaktır ?
gokhan@G
kullanıcısına yanıt
Rica ederim. Ben de yeni duydum, biraz yorumlara baktım yaklaşık 1 senedir çalışıyorlar sanırım. çoğu kişi memnun olduğunu söylemiş o yüzden önerdim. Siz de bir araştırın hangisi uyarsa onu bağlatırsınız.
gokhan@G
kullanıcısına yanıt
Ben Vdsl Modem + Mw3 modelini kullanıyorum ofiste. Performanstan gayet memnunum.
Türkçe arayüze sahip. Kurulumu zor değil.
Vds ve adsl farkı nedir ?
Farklı internet altyapısı ikisi de. Vdsl, Adsl’in üst versiyonu gibi düşünebilirsin. Hangi altyapı olduğunu ttnete sor ondan sonra modemi al. Daha sonra problem yaşayabilirsin.
Vdsl destekliyormuş alt yapım 24mbit bağlatıcam ben
Tenda marka bu ürünü alırsam kullanabilirmiyim İllaki vdsl modem mi almam gerekir?
urun.n11.com
Tenda D301 4 Port Usb 300mbps Adsl2+ Kablosuz Modem - n11.com
Teşekkür ederim 2.el buldum 80tl ye tp-link td w9970v3 buldum vdsl ama ikinci el tehlikelimidir aklimda soru işareti kaldı tehlikeden kastim ne biliyim o modeme virus vs bulastirma verilerimi allma gibi bir durum olabilir mi 🤔
gokhan@G
kullanıcısına yanıt
allah askına tr de onu yapıcak kaç kişi varki eğer öyle bir şupeniz varsada direk 0 modem alın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme