Şimdi Ara

Modem seçimi VDSL yardım (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu an Türk Telekom Ultranet kullanıyorum, yeni bir modem alıcam fakat değişik şeyler çıkmış. VDSL diye bir olay varmış bunu biraz araştırmaya çalıştım fiber internet kullananlar bunu kullanmalı diyorlar ama bulunduğum yerde fiber altyapısı yok, 300-400metre ilerdeki evlerde var. Fiyatları ise ADSL modemlerden 100-150 tl daha fazla. Ben şimdi ne yapmalıyım? Yarın bir gün fiber çekerler mi çekmezler mi belli değil. Fiber çekebilirler diye VDSL mi almalıyım yoksa fazla para harcamaya gerek yok diyip ADSL mi? Ya da şu anki internetimle bile VDSL'den ADSL'e göre daha fazla verim alabilir miyim? Acil yardıma ihtiyacım var.

Edit: Bir de bu modemlerde çift bant varmış 2.4ghz 5ghz diye bunlar ne hiç bilmiyorum bilen ufaktan bilgi verebilirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdiaroS -- 23 Şubat 2016; 12:00:17 >

• Kısaca çift bant denilen modemlerde bir taraftan online oyun oynarken diğer taraftan HD videolar kesintisiz seyredilebiliyor.
    Almışken fiber destekli modem almanızı tavsiye ederım artık yavaş yavaş her yere fiber altyapısı döşenmeye başlandı.
  • O zaman hem vdsl hem de çift bantlı almak lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu gün Telekom müdürlüğüne gittim 50 mb hızı veremiyorsunuz diye 200gb olan fibere geçin dediler vdsl modem alın dediler alt yapım 30 mb destekliyormuş bakalım 25 mb net alabilirsem yeter çift bant ac 11,Fakat TTNET in modemleri Zyxel 4 müşteri getirmiş bozuk yani ttnetin verdiği modemler yaramaz ya Asus n17 yada Airtres 5760 alabilirim protokolüm bitsin bu sefet protokolsüz kullanacam artık memnun kalmazsam anında bırakacam alt yapı sorunları beni ilgilendirmez yıllardır onların verdiği hıza muhtaç mı kalacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gpon modem iade acil yardım ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.