Şimdi Ara

modem seçimi yardım Asus - Tplink

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün gece 2. defa yıldırımdan ötürü yanan modemim olan tplink 8961ND rahmetli oldu :)

bu 2. defadır oluyor garanti dahilinde yeniden değişimi yapılacak ama ben asus ürünlerine yönelmek istiyorum ve sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var modemden beklentim SNR marjin verilerini en iyi biçimde yakalaması wifi çekim kalitesi benim için çok önemli.

bulunduğum böle adsl sinyalinin hani tabiri caizse zurnanın zırt dediği son yerlerde olduğundan zaman zaman kopmalar yaşıyoruz bu hususta tplink önceki airties modemime göre çok başarılıydı çok memnun kalarak kullandım.

şimdi aklımda birkaç Asus modeli var N14U N16U N17U sizce bu 3 modemden hangisiini tercih etmeliyim? bu 3 model önceki modemim olan 8961ND den daha verimli olurmu yoksa çok büyük fark olmaz mı? N16 N17 serrisi için maddi tablo yetersiz olduğu için sanırım 2. ele yönelmek zorunda kalacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 26 Kasım 2015; 17:31:57 >

• Eğer USB portunu, bilgisayar kapalıyken bile indirme özelliğini, modeme ve ağa her yerden ulaşma gibi özelliklerini kullanacaksanız DSL-N17U en doğru seçim olur.

Eğer USB portunu kullanmayacaksanız DSL-N16 (U'suz) daha ucuz çözüm olacaktır.

iKi modelde VDSL desteklediği için ileriye yönelim yatırım olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS AC750 MODEM NASIL ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.