Şimdi Ara

Modem Şifreleme Nasıl Yapılır(Yardım)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaşdalar ttnet abonesiyim ancak kotamı sorguladığımda 1 günde 12 GB intert gittiğini gördüm bu kadar harcadığımı hiç sanmıyorum modemimin şifresi var ancak daha güvenli bir şifre koymak istiyorum Nasıl yapabilirim? Birde smart tv kullanıyorum internet ona bağlı olarak çok gitmiş olabilirmi?TEŞEKKÜRLER.

Modem:TP-LİNK TD864W

• Değerli Müşterimiz;

TD-864W kampanya dahilinde taahhütlü olarak verilmekte olup bu cihaz ile ilgili her türlü yapılandırma ve problemleriniz ile ilgili 444 86 47 veya 444 0 294 numaralı telefonu arayınız veya modemdestek@sentim.com.tr, modem_destek@sentim.com.tr e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Müşterimiz;

TD-864W kampanya dahilinde taahhütlü olarak verilmekte olup bu cihaz ile ilgili her türlü yapılandırma ve problemleriniz ile ilgili 444 86 47 veya 444 0 294 numaralı telefonu arayınız veya modemdestek@sentim.com.tr, modem_destek@sentim.com.tr e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

TP-LINK TÜRKİYE

bizede bu modemi verdiler modem nasıl dandik galiba antensiz wireless modemmi olur zaten birde ona para verdik ya birsürü keşke kendim alsaydım güzel birşey çekmiyor biraz uzakta bunu memnun kalmadık desek geri götürsek alırlarmı acaba yada fw güncellemesi varmı modemin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Müşterimiz;

TP-LINK TÜRKİYE

bizede bu modemi verdiler modem nasıl dandik galiba antensiz wireless modemmi olur zaten birde ona para verdik ya birsürü keşke kendim alsaydım güzel birşey çekmiyor biraz uzakta bunu memnun kalmadık desek geri götürsek alırlarmı acaba yada fw güncellemesi varmı modemin ?

Değerli Müşterimiz;

TD-864W TTnet verilen modemlerimizde bulunan Wireless sorununun çözümü için Firmware çıkartılacaktır. Bu gibi işlemleri modemdestek@sentim.com.tr mail atarak bilgi alabilirsiniz. iyi günler dileriz.

Saygılarımızla

• bende alalı yaklaşık 10 gün oldu. modem geldiğinde evde değildim. modemin antensiz olduğunu görünce zaten içime bi kurt düştü ve bu modemin büyük ihtimalle performansı düşüktür dedim ve öylede oldu. modemin sinyali yan odalardan ve üst kattan algılanmıyor. mümkünse modemi değiştirmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sklis

bende alalı yaklaşık 10 gün oldu. modem geldiğinde evde değildim. modemin antensiz olduğunu görünce zaten içime bi kurt düştü ve bu modemin büyük ihtimalle performansı düşüktür dedim ve öylede oldu. modemin sinyali yan odalardan ve üst kattan algılanmıyor. mümkünse modemi değiştirmek istiyorum.

hertürlü müdüre gittim değiştirmiyorlar iptalde edemiyorlar . bana verdiler başka birtane modem ellerinde yoksa maalesef veremiyorlar. anladım zaten birşey olmayacağını uzatmadım lafı pikatel airmax 101 verdiler fena değil bu modem. 1 2 ay sonra kendi paramla airties 5343 alcam MESH özelliği ile duvarlardan iyi sinyal geçiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Haziran 2013; 2:28:19 >
  • Ya müşteriyi resmen aptal yerine koyuyorlar
    Girdim Tplink sitesine öyle bir model yok,dalga geçiyorlar resmen
  • nasıl yok? avrupa sitesine baktın mı? bugün MR 3020 routerı güncelledim...
  • Hocam varsa link atar mısınız bi zahmet?
  • tam model ne? global sitede bile gözükmüyor... modemdestek@sentim.com.tr eposta at... serviste var... dışında bulunmuyor... TTNET için özelleştirilmiş model...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 19 Haziran 2013; 19:47:35 >
  • wireless modem de anten bile olmadığına ve global sitede bile gözükmediğine göre ttnet için özel yapılmış . ekonomik ötesi bir aygıt . ttnet her yerden vurgun yapıyor :)
  • TTNET kadar kıl iss yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

TTNET kadar kıl iss yok...

Kılı geçtim adamlar nerden çalsak diye bakıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.