Şimdi Ara

Modem Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakdaşlar dün internete girerken elektrikler gitti. 5 dakika sonra tekrara geldi fakat modem internete bağlanmıyo bi türlü. yani tüm kabloları takılı olmasına rağmen bağlantı sağlayamadım. makinede yerel ağ kablosu takılı değil diyor. ama kablosu takılı başka bi kablo denedim yine aynı hatayı veriyo. modem bozuldu zannettim çalıştığım yere getirdim modemi burda çalıştı sorun kabloda ve modemde deilse nerde olabilir. türk elekom u aradığımda ethernet kartı gevşemiştir dediler ama kartım onboard modemimin markası GEZZ AS 900UR-SP4 anakartımın markası da GIGABYTE sizce bu sorunu nasıl çözerim. modem resetlendi galba tahminime göre ama nete bağlanamadığım için bi işlemde yapamıyorum... yardımlar için teşekkürler iyi günler

• bence sen ona yeni
    bir ethernet kartı al kardeş
  • Modemi in Akasında bir resetleme düğmesi var modemini oradan resetle kulanıcı bilgilerin yeniden gir sanıyorum ozaman düzelir.
  • modem resetlemek de kar etmiyo denedim ağ kablosu takılı diil diyo ayarlearda yapamıyom onunu için. acaba anakarta onboard olan bi ethernet kartı yerine boş bir yuvaya ethernet kartı taksam olur mu çakışma gibi bir sorun çıkarmı
  • harici bir ethernet takarsan on board olan etherti biostan kapatman gerek çünkü çakış riski yüksek
  • peki bios dan nasıl kapatacağız bu onboard kartı tarif ederseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.