Şimdi Ara

Modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek bir modeme bağlı bi bilgisayar bi de laptopumuz var .
    Laptop da çok nadir ama masaüstünü ne zaman açmaya kalkarsam modem kendini resetliyor! Hatta masaüstünün modemle tüm bağlantılarını çıkarmaya kalkışsam bile kesebiliyor ! ( Gülmeyin ciddiyim masaüstünde güç takılı olduğu sürece 15 dakika da bir kesiliyo ) Sizce neden olabilir ? Şimdiden teşekkürler : )

• Kimse anlamadı galiba biraz olayı açıyım :
    Modem : Pikatel quartet 4 port router ...
    splitter var ve laptop da masaüstüde bu modemden internete bağlanıyor.
    Laptop da sorun yok ama masaüstü power tuşuna bastığın gibi modemi resetleyebiliyor. : )
    Sorun neyden kaynaklanıyo olabilir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkology -- 27 Haziran 2008; 0:19:00 >
  • masaüstü pc ile modem aynı elektrik prizine mi bağlı ? modemi başka bi prize takıp denermisin
  • Evet aynı prize bağlılardı değiştirdim ama sonuç yine aynı .
    Masaüstünü açtığım anda internet kesiliveriyor .
  • Laptop takılı iken internet kesilmiyor , Masaüstü takılıyken kesiliyor o yüzden modemden olamaz gibi geliyo bana
    Ama kaspersky ile tüm pc yi tarattım yinede bşi bulamadı . Bu iş beni aşıcak sanırım kısa devre flan ise masaüstü kaldırat olur : ( . Başka tavsiyesi olan var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakkology

Laptop takılı iken internet kesilmiyor , Masaüstü takılıyken kesiliyor o yüzden modemden olamaz gibi geliyo bana
    Ama kaspersky ile tüm pc yi tarattım yinede bşi bulamadı . Bu iş beni aşıcak sanırım kısa devre flan ise masaüstü kaldırat olur : ( . Başka tavsiyesi olan var mı

kaploluysa kabloları kontro et değilse dns ayarlarını
  • Kablolarda sorun yok malesef :/ başka kablo denedim yine aynı sorunu yaşıyorum .
    DNS ayarlarını kontrol et derken ?
  • Splitter ı ortadan kaldırıp telefon kablosunu direk modeme bağlayınca sorun çözülmüştür.
    Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.