Bildirim
modem sorunu:((
JUMP 27799 CE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B21ZP3TJ
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
modeli linksys e1000 -
Linksys E1000 ADSL Modem değildir, routerdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kinesis
Linksys E1000 ADSL Modem değildir, routerdir.
tamamda internet kablosnu takiyorum net isigi yanmiyo telefonda kesiliyo nedenini biliyo musunuz:s? -
quote:
Orijinalden alıntı: karubkarub
quote:
Orijinalden alıntı: Kinesis
Linksys E1000 ADSL Modem değildir, routerdir.
tamamda internet kablosnu takiyorum net isigi yanmiyo telefonda kesiliyo nedenini biliyo musunuz:s?
quote:
Orijinalden alıntı: karubkarub
arkadaslar amerikadan modem aldim internet kablosunu taktigim anda telefon hatti kesiliyor modem uzurinde internet isigi yanmiyor cikarinca telefon hatti geri geliyor eski modemimde yine calisiyor lutfenn yardimmm!!!
Merhaba, ilk mesajımda da söylediğim gibi Linksys E1000 ADSL Modem değildir. Telefon hattını(RJ11) WAN portuna bağlamaya çalışıyorsanız, boşuna uğraşmayın, hem porta girmez girse bile çalışmaz. Böyle bir bağlantı yapmaya çalışıyorsanız telefon hattı kısa devre olup, bu yüzden telefon çalışmıyor olabilir.
Eğer Superonline'dan fiber internet hizmeti alıyorsanız, apartmandaki ana routerdan gelen ethernet kablosunu E1000 routerınıza takıp. İnternet ayarlarından PPPoE seçip Superonline kullanıcı adı ve şifreni girip bağlanabilirsin. Tabi bunlardan önce kullanmış olduğun Tilgin yada Pirelli modemin WAN MAC adresini, routerın "MAC Address Clon" sayfasına girip kaydetmelisin. Birde Superonline kendilerinin verdiği routerdan başka router kullanmaya yasal değil diyor, ne alaka bilmiyorum.
Routerların genel çalışma şeması aşağıdaki resimde görülmektedir. Routera internet bağlantısı ADSL modemin ethernet(RJ45) portu üzerinden gelebileceği gibi yukarıda anlattığım Süperonline'da ki gibi bir sistemlede gelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 25 Kasım 2010; 12:54:48 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X