Şimdi Ara

modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim şöyle bir problemim var. sadece benim değil daha bir çok arkadaşın daha bu problemi yaşadığını düşünüyorum. birçok insan demiş işte modemi açtım kapadım bilgisayar o ağı görmez oldu,yok işte xp format attım bilgisayar modemi görmez oldu. bizim de böyle bir sorunumuz var idi. evde 6 kişinin laptopu var ve bi tanesi evin ağını görmüyor (fakat bu ev dışındaki bütün ağları görüyor) bu bilgisayar haricindeki bütün bilgisayarlar da o modemi görebiliyor. yani işi trajikomikleştiren hem modem çalışıyor hem malum bilgisayarın kablosuz özelliği. Neyse kablo taktık şimdi ttnetin 100megabit internetiyle o bilgisayar da mutlu. Lakin ben kablosuz özelliği olan bir telefon aldım. daha eve girer girmez telefon ilk işim senkronizasyon için kablosuz ağ aramak oldu ki bir de ne göreyim bu sefer de kabak bana vurmuş! Dostlar evde işte okulda 7/24 bütün modemleri ışık hızında gören (41kere maşallah) güzelim telefon benim salak modemimi görmüyor. hayır telefona da ethernet kablosu takamam ya!
    bir yardım lütfen dostlar!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.