selam arkadaşlar benim cafem var 46 makinam var ana makina bir kaç makinanın hapında ki kablolar turuncu beyaz turuncu v.b renket olan kablolar yanlış bağlanmış bu makinaya restar attırımı
quote:
Orjinalden alıntı: asi_itaatkar
selam arkadaşlar benim cafem var 46 makinam var ana makina bir kaç makinanın hapında ki kablolar turuncu beyaz turuncu v.b renket olan kablolar yanlış bağlanmış bu makinaya restar attırımı
yazımını bıraz daha duzeltırsen sorunu anlayabılme babında forumca sevınecez
cat5e veya cat6 (ethernet kablosu) kabloların sıralamasındakı yanlıslıklar pc reset atmasına etken olmaz
makınende reset atma sorunu warsa yazılımsal veya donanımsal hatalardan olabılır
bende de zoom var sürekli dns uyarısı veriyo msn. acaba modemdenmi yoksa net bağlantımdan mı anlamadım..
bu sorundan dolayı reset atmaz... Ama tavsiyem bilinen sıralamaya göre jaglara kabloyu takmaktır... Sorun çıkabilir veri aktarımıyla ilgili...
dostum hiç bi şekilde res attırmaz standart sıra turuncubeyaz-turuncu,yeşilbeyaz-mavi,mavibeyaz-yeşil,kahwerengibeyaz-kahwerengidir,,ama bunları sen kendi kafana göre sıraya koysanda iki ucu aynı oldugu müddetce çalışır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme