Şimdi Ara

modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar benim cafem var 46 makinam var ana makina bir kaç makinanın hapında ki kablolar turuncu beyaz turuncu v.b renket olan kablolar yanlış bağlanmış bu makinaya restar attırımı

• quote:

Orjinalden alıntı: asi_itaatkar

selam arkadaşlar benim cafem var 46 makinam var ana makina bir kaç makinanın hapında ki kablolar turuncu beyaz turuncu v.b renket olan kablolar yanlış bağlanmış bu makinaya restar attırımı

yazımını bıraz daha duzeltırsen sorunu anlayabılme babında forumca sevınecez

cat5e veya cat6 (ethernet kablosu) kabloların sıralamasındakı yanlıslıklar pc reset atmasına etken olmaz

makınende reset atma sorunu warsa yazılımsal veya donanımsal hatalardan olabılır
  • bende de zoom var sürekli dns uyarısı veriyo msn. acaba modemdenmi yoksa net bağlantımdan mı anlamadım..
  • bu sorundan dolayı reset atmaz... Ama tavsiyem bilinen sıralamaya göre jaglara kabloyu takmaktır... Sorun çıkabilir veri aktarımıyla ilgili...
  • dostum hiç bi şekilde res attırmaz standart sıra turuncubeyaz-turuncu,yeşilbeyaz-mavi,mavibeyaz-yeşil,kahwerengibeyaz-kahwerengidir,,ama bunları sen kendi kafana göre sıraya koysanda iki ucu aynı oldugu müddetce çalışır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.