Şimdi Ara

Modem Tanıma Sorunu YARDIM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var.
    Arkadaşımın PC'sine XP yükledim.Ağ Bağlantılarından "Yeni Bağlantı Oluşturup internete bağlanmak istediğimizde ise aygıt yok mesajı aldık.
    Arkadaşım PC'sinde daha önce Win 98 vardı ve bağlanıyordu.
    Bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba.Bilen,anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Şimdiden çoook teşekkür ederim.

• modemin driverı yüklü mü sistem modemi görüyormu?
  • Modem sürücüsü yüklümü bilmiyorum.Windows kurulum esnasında yüklemiyo mu?Ya da modemi tanımıyo mu?
  • AYGITLARDAN BAKARMISIN MODEM BEST DATA FAX MODEM OLARAK MI GÖRÜNÜYOR, XP NORMAL VERSİYONDA YANLIŞ TANIYABİLİYOR.

• aygıt yöneticisinde görünüyormu modem ?

bilgisayarıma sağ tıkla / özellikler / donanım / aygıt yöneticisi / fotodaki gibi liste açılacak modem varmı bir bak
  • sen modemin driverini yükle aygıt yöneticisinden bakabilirsin yüklü olup olmadığına...

bilgisayarım sağ tuş özellikler donanım aygıt yöneticisi

orda modemler yazar modem görünür orda yanında x yada sarı ünlem varsa yüklenmemiş demektir

birde modem adsl modem ise cd si vardır yok dial modem ise modemi sök bidaha tak kendi içinde driver i olması gerekir olmuyorsa anakartta driver i olması gerekir ordan kurarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 22 Mart 2006; 16:41:02 >
  • Arkadaşlar Aygıt Yöneticisinde Modemler başlılğı yok.Ayrıca Sarı bi ibare de var.Fakat o sarı uyarıdaki sorununu gidermek için çeşitli sürücü CD'lerinde sürücü aradım.Fakat bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garip1yolcu -- 22 Mart 2006; 21:34:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.