Bildirim
Modem tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben media markt mağazasından zyxel 3625 serisini aldım. daha önceden tp-link wr300 serisini kullanıyordum buna göre çok başarılı ve sinyal gücü çok iyi. tavsiye ederim. www.hepsiburada.comZyxel VMG3625-T20A Dual-Band AC 1200 Mbps Wireless 4 Port Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/zyxel-vmg3625-t20a-dual-band-ac-1200-mbps-wireless-4-port-gigabit-vdsl2-adsl2-modem-router-p-HBV00000RVCE9
-
Benim hem apartmanda hem bahçe için lazım evden bahçeye kadar çekmesi lazım 1000 metrekare alan ve 25 metre yükseklik var bu şartlara en uygun hangi modem gider peki. -
1000 metrekare alanı tek bir modemle çözmeniz imkansız , ancak mesh cihazlarından kullanmanız lazım ondada zyxel multy x ( üçlü ) serisini önerebilirim. bu cihazların fiyatları 2000-6000 tl bandındadır . multy x üçlü ise 5464 tl . cihazın 696 metrekare garantisi var. www.vatanbilgisayar.comZYXEL MULTY X 400MBPS-867MBPS-1733MBPS TRI-BANT WI-FI MESH KABLOSUZ-AC ROUTER fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-multy-x-400mbps-867mbps-1733mbps-tri-bant-wi-fi-mesh-kablosuz-ac-router.html
-
şöyle söyleyeyim benim önceden kullandığım modem çekiyordu eski modemim de şu →
AIRTIES AIR-5442 bundan daha iyi veya bunun gibi bir modem olabilir benim için. -
Arkadaşlar şu modem nasıl bütçeme de uygun geldi iş yapar mı → Asus DSL-N16P -
Ben de yeni modem bakıyorum, bu benim 4 . modemim olacak. hep güzel diye satıyorlar, bakıyorum biribirinin aynısı, koronadan evde artık isyan çıktı çekmiyor alet düzgün kablosuz kopuyor yetti.
Kurcaladım biraz Keenetic markası ilgimi çekti yeni bir ürün olarak, kullanan var mı? -
Zyxel VMG3625-T20A Dual-Band AC 1200 Mbps Bu cihazı tavsiye ederim 120m2 dairemde 9 kullanıcı bağlı. Evimde kullanan sayı 2 pc + 1 nas cihazı + 4 telefon + 2 tv toplam da 9 kullanıcı mini ofis gibi düşünebilirsiniz rahatlıkla.
Fiyat performans olarak şuan da gördüğüm en iyi cihazlardan. gigabit portlu - dual band - 1200mbps f/p serisi bir cihaz. -
Teşekkürler tavsye için, Sen kullanıyor musun?
Bumodeli değil ama bu markanın iki ürünü kullandım, basit yazılım kullanıyorlar. zırtp pırt kapatıp açmak gerekiyordu. bir türlü istikrarlı kullanamadım. -
Ocak ayından beri hiç kapatmadan kullanıyorum şuana kadar sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim fiyat performans cihazı 👍
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Menülerini paylaşabilir misin? VDSL, Kablosuz ve varsa beğendiğin yeni bir özellik...yeni bir şeyler var mı bakalım? sana zamet veriyoruz.Teşekkürler yardımlarınız için. -
Zyxel VMG3625-T20A Dual-Band AC 1200 Mbps bu modemi bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Kablosuz alanda veri aktarım hızı çok iyi olduğu için oyunlardaki ping seviyemi olumlu yönde çok iyi etkiledi kesinlikle tavsiye ederim.Çoğu modemde olmayan Gvectoring teknolojisi sayesinde maksimum alana ulaşabilirsin. 4 antenli bir modemden çok daha iyi sinyal verebilir. -
Bende vardı zyxel hangi modeli bilmiyorum ama tasarımı sizin önerdiğiniz modemin aynısıydı ve çekim gücünü beğenmedim çekmiyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçanküreksapı -- 8 Nisan 2020; 18:20:52 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X