Şimdi Ara

Modem Tavsiyesi(24 Saat Dowland Yapıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şuanda kullandıgım airties rt-205 var yaklasık 3 senedir kullanıyorum.
    Artık kafayı yedi bazen açmıyor bile.Aylık 450 500 gb arası dowland yapıyorum 100 gb civarıda upload yapıyorum.Birde 20 metre ötemde oturan komşumla internetimi paylaşıyorum.Isınma sorun değildir. Üzerine 8 cm fan bağlıyorum püfür püfür :)

Modem önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Hepinize Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilg.servisi -- 28 Nisan 2011; 21:07:09 >

• Ben de bekliyorum valla....
  • Bende bekliyorum. Araştırmalarıma göre bütün kapılar ZyXEL P-660HN-F1Z bu modeme çıkıyor.

Ben ps3 üzerinden online oyun oynuyorum. Diğer zamanlardada netbookdan sürekli download yapıyorum.
    Uzun downloadlar sonrası bu modemin wirelessı ısınıp şişme yapmaz sanırım. 4-5 senelik airties rt-210 modemim torrentte hız düşümü yaratmaya başladı ve wpa2 şifreleme sistemi yok.

ZyXEL P-660HN-F1Z bu modemi kullananlar memnun ama wirelessdan online oyun ve uzun downloadlarda ne kadar başarılı merak ediyorum. Çekim gücü çok önemli değil benim için salonda duracak ve 2 odaya yayın yapacak
  • Arkadaşlar söylediğiniz modemden şikayet duymadım.
    Ancak şu an 5450 modem kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır sürekli download yapıyorum ve bir an bile kopma düşme torrent hızında azalma yok.
    Üstelik de 4 kişi kullanıyoruz (Karşı daire- alt daire-2 alt kattaki karşı daire)

Download için size sıkıntı oluşturmayacağından emin olabilirsiniz.
    Bundan önce ben de rt205 kullanıyordum. Bunun çekim gücü de RT205 oranla %25-%30 daha fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.