Şimdi Ara

modem ve router bağlantı eşitleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi biz komşuyla böyle birşey yaptık modem bende routerda onlarda şimdi onlar nete bağlanınca bütün hız onlara gidiyor ben kullanınca bana bu sorunu nasıl çözebiliriz eşit gitse birbirimize modemlerde qos ayarları var ama beceremedim bir türlü ikimizin modem routerıda tp link 300Mbps Kablosuz N 4 Portlu ADSL2+ Modem Router

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasUo21 -- 6 Ağustos 2016; 12:43:55 >

• neresini beceremediniz? Önce modeme bağladığınız router a statik ip atayın. daha sonra bu ip adresine QoS bölümünde hız sınırlaması uygulayın. atıyorum normal hızınız 20 mbit ise max 10mbit olarak değer gireceksiniz.
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    hocam rica etsem team viewerdan halledebilir misiniz? Yada ben size ss atayım çok karışık geldi
  • YasUo21 kullanıcısına yanıt
    modeminizin marka modelini yazarsanız. birde Qos bölümünün detaylı ss lerini atın. bir bakayım. ona göre haberleşiriz tekrar. gerekirse teamviewer ile yaparız.
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    hocam ss atıyorum modem ve router bağlantı eşitleme
     modem ve router bağlantı eşitleme

• YasUo21 kullanıcısına yanıt
    hocam modeminizde hız sınırlama özelliği yok. resmini attığınız qos bölümünde belirlediğiniz bağlantılara öncelik tanıyarak diğerlerinden daha önce interneti kullanmasını sağlayabiliyorsunuz. bunun tam tersini de yapabilirsiniz düşük öncelik tanıyarak.

emin değilim ama sizin modeminize bağlananlara ve komşuya giden bağlantının her ikisine de orta derecede öncelik tanınırsa belki ikisi de aynı derecede interneti paylaşabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.