Merhaba Arkadaşlar. Geçen günkü kesilmeden sonra sorunun modemden kaynaklandığını düşünüp ayarları sıfırladım. daha sonra kullanıcı adı ve parolayı yazdım. internete ulaştım fakat artık facebook,twitter ve live.com gibi bazı sitelere giremiyorum. Dns adresini değiştirdiğim zaman ise hiç bağlanamıyorum.. Neden olabilir acaba? TTnet'i aradım fakat sorunun olmadığını söylediler..
Proxy ile girilebiliniyor mu? Bir de o adresleri pinglemeyi demeyin. Komut isteminde ipconfig /release ve ipconfig /renew komutlarını deneyin. Pc yi ve modemi yeniden başlatın. Google ın dns sini hem modeme hem de bilgisayara girin.
online işlemlerden güvenli internette olup olmadığınızı kontrol edin..yazdığınız siteler çocuk filtresinde diye biliyorum ve forumda okursanız hiçbir tercih yapmadığı halde güvenli internete dahil edildiğini söyleyenler var
195.175.39.39 195.175.39.40
dnsleri bu şekilde ayarla. düzelmez ise güv. int. olup olmadıgını ögren. muhtemelen düzelir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme