Şimdi Ara

Modemde Port Açıyorum Ama Kapalı Görünüyor (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba inca im-333nx marka modem kullanıyorum NAT altında sanal sunucuda port açıyorum ama internetten kontrol ettiğiğimde portlar kapalı görünüyor. Bundan önceki modemim TP-Link model bir modem di onda sadece port açıyordum başka hiçbir ayar yapmadan Port lar sorunsuz açılıyordu? Windows güvenlik duvarını kapatıyorum durum aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcheveslisi -- 9 Eylül 2016; 17:06:17 >

• modem arayüzünden bağlantı ayarlarına bakar mısın WAN arazü pppoe1 olarak mı seçili normalde pppoe olması lazım sadece.
  • burakarapinar kullanıcısına yanıt
    Evet Bağlantım pppoe1 üzerinden geliyor ondan dolayı onu seçiyorum port açarken.
  • port açtığın ip doğru mu peki? bende de bu sorun vardı düzeltmiştim bir yerde hata yapıyorsun
    Evet ip yi kendim manual girdim defalarca kontrol ettim başka ne olabilir dersiniz?
  • hangi programla test ediyorsun portunu? ve modem arayüzünden firewall kapalı değil mi?
    Portları bu sitede test ediyorumhttp://www.whatsmyip.org/port-scanner/

ve modem güvenlik duvarında kapatma seçeneği yok biraz karışık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rica etsem teamwiever bağlantısı verir misin pm den
  • baslata guvenlik duvari yaz..gelen giden kurallara yeni kural ekle deyip portlari aralik vererek ekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay_tech -- 15 Eylül 2016; 11:35:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.